Uzman Üye
bütceme uygun yüksek hz e sahip monitör linki paylaşırsan güzel olur o zamanlg nin monitörleri kaliteli oluyor
gamepowerın monitörlerini hiç görmedım nasıl gğzel mi?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgame power dostm bu monıtoru kullanıyorum gayet güzel
evet hocam,game power hem monitörde hem kulaklık gibi donanımlarda başarılı öneririmgamepowerın monitörlerini hiç görmedım nasıl gğzel mi?
Fakat 240hz bir monitör alsam daha işimi görmez mi?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şiddetle bunu tavsiye ederim sana kanka 165hz zaten birde asus olması güven veriyor
165hz gayet yeterli hocamFakat 240hz bir monitör alsam daha işimi görmez mi?
görür kanka orası öyle de hani bilmiyorum senin kararın ben asusa güvencemden onu tercih ederdimFakat 240hz bir monitör alsam daha işimi görmez mi?
kulaklığı biliyordumda monitörü bilmiyordumevet hocam,game power hem monitörde hem kulaklık gibi donanınlarda başarılı öneririm
Ben msi kullanıyorum ve memnunum tavsiye ediyorumÖncelikle valorant oynadığım için yüksek veya yeterli bir seviyede yenileme hızına sahip monitör almak istiyorum şuanlık aklımda bunlar var sizinde kendi önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz
Bütçe: 5000 tl
Bilgisayar özellikleri: RTX 3060, i511400F
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
165hz üzeri diyorum kanka dalga mı geciyorsunsamsung 60hz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?