Monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
4-6 bin arası bütçem var 24 ve üzeri monitor alacağım çok kararsız kaldım işlemcim intel
Msi monitörler hoşuma gidiyor daha öncede kullandım ama freesynıc gibi özellikler amd de çalışıyor alsam sıkıntı yaşar mıyım veya sizin öneriniz neler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
LG monitör bakmanı öneririm renk kalitesi sağlamlık olarak ciddi fark var kullandıgın zaman anlarsın oyunlarda çok iyi oluyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
The best monitor we've tested is the INNOCN 27M2V. It's an impressive monitor that delivers excellent picture quality

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
I looked it up, and I would say so. Here's what it has going for it:

•144Hz and FreeSync- a lot of monitors with these options (that I've seen) cost about $30+ more than this one.

•The screen is anti-glare and it has an LED screen instead of an LCD.

•Has a 1ms response time for gaming.

It's also curved, which in my opinion is more of a preference than a definitive advantage. Some think curved is better, others prefer a traditional flat monitor. Screen size is also subjective, but at 23.6 inches you're right about in the sweet spot of 20–25 where you can have a decent screen size without sacrificing too much pixel density. Larger screens of the same resolution (from the same distance) appear worse quality because you have the same amount of pixels in a larger space.

It looks good, but I would encourage you to read customer reviews before buying, just to make sure it's a good buy.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
like I have used it before but features like freesynic are working in amd do

Vayne R Q AA
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kesinlikle Asustan şaşma bro. Renk kalitesi aşırı iyi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valla ben monster aryond 32 inc kullanıyorum 2.5 k 165 hz efsane gerek oyunda gerek filmde kurved olmasıda cabası cok iyi kaliteli renkleri delan memnunum ben düsün derim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2. el monster 240 hz bulabilirsin 0 istiyosan 165 hz rampagein 27. monitörü var

precious
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
acer 144 hz is good for games

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+Display) Curved Freesync + G-Sync FHD LED Monitör önerebilirim​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...