- Konuyu başlatan
teşşekür ederim kardeşim tecrube ettinmi daha önce ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadresindeki modeli inceleyebilirsin oldukça iyi bir monitör
teşşekür ederim kardeşim tecrube ettinmi daha önce ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadresindeki modeli inceleyebilirsin oldukça iyi bir monitör
usta 450 - 5000 tl arasıbütçe nedir tam olarak bilmiyorum ama view sonic tercih etmeni öneririm
fiyat ne dir hocamŞuan Kullandığım monitördür büyük ekranı var 144 hz 1 ms olması çok önemli benim için ve gaming için.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Link Bıraktım bakabilirsiniz.fiyat ne dir hocam
Bir süre kullanma fırsatım oldu ancak sonrasında laptop almak için sattım.AOC monitör modellerinde ölü piksel ihtimali biraz az oluyor ve monitörün ayarlanabilir boy özelliği ve görüntü kalitesi oldukça iyi bunların yanında benim bakış açıma göre 23,8 inc gayet yeterli büyük olunca odaklanmak zor oluyor oyunlarda benim açımdan.teşşekür ederim kardeşim tecrube ettinmi daha önce ?
sagol kardeşimBir süre kullanma fırsatım oldu ancak sonrasında laptop almak için sattım.AOC monitör modellerinde ölü piksel ihtimali biraz az oluyor ve monitörün ayarlanabilir boy özelliği ve görüntü kalitesi oldukça iyi bunların yanında benim bakış açıma göre 23,8 inc gayet yeterli büyük olunca odaklanmak zor oluyor oyunlarda benim açımdan.