Seçkin Üye
evet bende o sebepten çekiniyorum onu almaktan alanların bazı yorumlarında ölü piksel ghosting sorunu var bazısındada sorunsuz çalışıyorBen XG2705 Viewsonic kullanıyorum öneririm IPS panel ve pivot özellikleri çok iyi ama senim dediklerinde excalibur daha iyi duruyor ben casper firmasına güvenmediğim için tercih etmedim
Casper problemli bi firma ürünlerine güvenmiyorum daha önce laptop konusunda çok sıkıntı yaşadım bence Viewsonic e bakabilirsin ghosting konusunda çok iyi rakiplerine göreevet bende o sebepten çekiniyorum onu almaktan alanların bazı yorumlarında ölü piksel ghosting sorunu var bazısındada sorunsuz çalışıyor
evet bende o sebepten çekiniyorum onu almaktan alanların bazı yorumlarında ölü piksel ghosting sorunu var bazısındada sorunsuz çalışıy
Ben laptop monitöründen geçtim hiç zorlanmadım yadırgamadım çokta rahat ettim eğer sadece oyun için alacaksan (rekabetçi oyunlar) 24 derim ama 27 film, single oyunlar için harika oluyor Viewsonic in fiyat/performans olarak en iyisi bu bende seninle aynı fiyat bandında aradım bunda karar kıldım memnunumşuan kullandığım mönitorüm 22 inc 27 geçsem zorlanır mıyım acaba 24 27 arasındada kararsız kalıyorum Viewsonicte önerdiğin başka mönitör var mı
şuanda kullanmaktayım g-sync ve free-sync desteği var 200 hertz rampage markadan daha iyi excalibur almanı öneririm24inc 200hz excalibur
sistemin 200hz için sorun olmayacaksa yani 200hz üstü ortalama performansa sahipsen 200hzlik olanı al ya da ben büyük ekran seviyorum diyip 27 inçde alabilirsinbeyler şimdi 4000 kadar bütcem var sağlam bi mönitör bakıyorum
kafamda iki tane mönitör var birisi 27inc 165hz rampagenin mönitörü birisi 24inc 200hz excalibur kararsız kaldım sizin öneriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?