| Bana gaming monitör ihtiyacın olduğunu söyledin. Bu ürün için ödeyebileceğin tutarın ₺ 1500 olacağını belirttin. gaming monitör ararken dikkat etmem gerekenlerin 1500 TL bütçem var işlemci ryzen 5 2600, ekran kartı asus tuf 1650 süper li sistem sipariş ettim bu bütçeye göre monitöre ihtiyacım var olduğunu söyledin. |
| Ön Bilgi: Oyun monitörü seçerken öncelikle HZ ve ms değerlerini dikkate aldım. Sonrasında çözünürlük, ekran kalitesi, çerçeve tipi, senkronizasyon yeteneği ve ergonomik kullanımı gibi kriterleri değerlendirdim. Bazı ürünlerin bütçenden çok daha uyguna bütçenin etrafındaki ürünlere göre daha iyi performans sunduğunu söyleyebilirim. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? Gecikme önleyici teknolojisi ve 165 Hz ekran yenileme hızı sayesinde çok akıcı deneyimler elde edebilirken oyunlarında her zaman bir adım önde olacaksın. Tam bir fiyat performans ürünü ve kullananlar memnun. TN panel olması görüntüleri solgun göstereceği için renk açısından tatmin olmayabilirsin.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Rakiplerine göre oldukça iyi olan bu fiyat performans monitörü VA paneli ile canlı renkler gösterirken 75 Hz Curved ekranı ile de oldukça akıcı görüntüler görürsün.
Giriş Yap
Neden bu ürün? 23.8 inç ekranı ve IPS paneli sayesinde renkleri oldukça canlı görebileceksin. 144 Hz ekranı ile de oyunlarını oldukça akıcı oynayabilirsin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir. Pivot edilebilir olması artı özellik. |
| Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm |
|
Giriş Yap
Neden bu ürün? 24 inç boyutunda 144 Hz Full HD ekrana sahip bu monitörle görüntüleri akıcı görür ve IPS paneliyle de canlı renkte görüntüler elde edersin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir. |