Uzman Üye
monitör üm 144 hz fakat 32 bit diyor peki 64 bit olsa fark olurmuydu yani bütün monitörlermi 32 bit yoksa benim kimi 32 bit ve eğer 64 bit ise ben nasıl 64 bit yapabilirim
knk bu laptop zaten alalı 1 ay oldu64 Bit format atman lazım dostum. 64 bit yapmak için tabiki.
monitör ün ayarlar kısmına nasıl girebilirimMerhabalar. Monitörün ayar sayfasından Freesync aktif hale getirdiniz mi ?
Güvenilir forum sitelerinden 64 bite yükseltebilirsin.monitör üm 144 hz fakat 32 bit diyor peki 64 bit olsa fark olurmuydu yani bütün monitörlermi 32 bit yoksa benim kimi 32 bit ve eğer 64 bit ise ben nasıl 64 bit yapabilirim
monitör üm 144 hz fakat 32 bit diyor peki 64 bit olsa fark olurmuydu yani bütün monitörlermi 32 bit yoksa benim kimi 32 bit ve eğer 64 bit ise ben nasıl 64 bit yapabilirim
Anladım dostum ben hiç laptop kullanmadım kusura bakma yanlış bilgi vermiyim şimdi iyi forumlar.knk bu laptop zaten alalı 1 ay oldu
Post automatically merged:
monitör ün ayarlar kısmına nasıl girebilirim
zaten 144 hz fakat 32 bit yazdığı için merak ettim 64 bit ile arasında fark varmı@kingangel
1-Masaüstüne sağ tık
2-Görüntü ayarları
3-Gelişmiş görüntü ayarları
4-Ekran 1 (144 Hz monitör hangisiyse) için görüntü bağdaştırıcı özellikleri
5-Monitör sekmesinden 144 Hz olarak ayarlayın.
bende bilmiyorum ki normal bilgisayar 64 bit fakat monitör den hertz e geldimmi 32 bit yazıyor32 bit ne alaka ilkez duyuyorum kanka
herkeste öyle kral bende de aynı 32 bit yazıyor ona takılma 144hz benimde ekranzaten 144 hz fakat 32 bit yazdığı için merak ettim 64 bit ile arasında fark varmı