monitor144hz 1ms g sync destekli monitör önerirmisiniz önümüzdeki hafta monitör alıcam hala aklımda bi model yok dediğim özelleklerde bildiğiniz güzel monitörler varsa yazarsanız sevinirim.
Vievsonic vx2458
Dostum dün 1 haftadır araştırıp samsung c24rg50 sipariş verdim. 4ms olmasına takma 1ms ile hiçbir farkı yok. O fiyat aralığındaki en iyi monitör144hz 1ms g sync destekli monitör önerirmisiniz önümüzdeki hafta monitör alıcam hala aklımda bi model yok dediğim özelleklerde bildiğiniz güzel monitörler varsa yazarsanız sevinirim.
Kardeşim sistemin 144 hz yi sana sunabilecek mi? Bunu da göz önüne alarak bir monitör tercih edersen bütçene faydası olur.144hz 1ms g sync destekli monitör önerirmisiniz önümüzdeki hafta monitör alıcam hala aklımda bi model yok dediğim özelleklerde bildiğiniz güzel monitörler varsa yazarsanız sevinirim.
evet örnek csgo 100 200 arası fps alıyorumKardeşim sistemin 144 hz yi sana sunabilecek mi? Bunu da göz önüne alarak bir monitör tercih edersen bütçene faydası olur.
Stabil olarak 144 den fazla fps veren bir sistemin olması daha iyi olacaktır. Fakat V-SYCN teknolojili almak istiyorsun galiba bu sayede fazla bir kırılma yaşamazsın fakat bütçenide düşünmek istiyorsan 120hz falan monitörlere baksan bence daha iyi.evet örnek csgo 100 200 arası fps alıyorum