Çözüldü Monitörde karıncalanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Videosunu telefondan çekip attım. Böyle karıncalanma oluyor hatta bazen ekran kapanıp geliyor. 2 tane VGA kablosu aldım yeni ikisinde de karıncalanma oldu eskisinde renkleri vermiyordu.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
benim kullandığım kablo buydu fakat bozulduğu için renk vermiyordu ama karıncalanma olmuyordu.

Trendyol'dan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu 2 farklı satıcıdan aldım ikisi de karıncalanma yapıyor acaba volt eksikliği falan mı var ben anlamadım sorun sadece VGA kablosunde önceden de almıştım yedek gene yapıyordu ama bendeki hotron markasında yapmıyordu. Neden olduğunu bilen var mı? Veya bu ürünün resmi bir satıcısı varsa Trendyol Hepsiburada vs. gibi yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Çözüm
dönüştürücü yok 2 farklı satıcıdan aldım ikiside böyleydi ama ucuz tabi pahalısından alcam biraz başka monitörde denedim gene aynıydı ekran kartında olacağını sanmıyorum ya çünkü eski vga kablosunu takınca gene güzel görüntü veriyor sadece işte renk vermesi bozuk.
başka monitörde gene aynısı olduysa ve eski kabloda renk bozuksa o zaman kablolar sıkıntı hacım. kaliteli bi kablo al paraya kıyıp
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ekran kartı çıkışında herhangi bir çevirici varmı? Yani kasandan hdmi to vga çevirici ile mi bağlıyorsun monitöre kabloyu?

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dönüştürücü varsa ondan olabilir kablo arızalı gelmiş olabilir başka satıcılardan kaliteli kablo alıp dene. monitörde veya ekran kartında arıza olabilir imkan varsa farklı monitör ve ekran kartı ile dene veya kablolar bozuk mu diye kabloyu başka yerde dene.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dönüştürücü varsa ondan olabilir kablo arızalı gelmiş olabilir başka satıcılardan kaliteli kablo alıp dene. monitörde veya ekran kartında arıza olabilir imkan varsa farklı monitör ve ekran kartı ile dene veya kablolar bozuk mu diye kabloyu başka yerde dene.
dönüştürücü yok 2 farklı satıcıdan aldım ikiside böyleydi ama ucuz tabi pahalısından alcam biraz başka monitörde denedim gene aynıydı ekran kartında olacağını sanmıyorum ya çünkü eski vga kablosunu takınca gene güzel görüntü veriyor sadece işte renk vermesi bozuk.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
başka monitörde gene aynısı olduysa ve eski kabloda renk bozuksa o zaman kablolar sıkıntı hacım. kaliteli bi kablo al paraya kıyıp

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...