Reis ağzına sağlık ta takılan yerlerin hepsi doğru bios uda denedim yok olmuyor kanser etti beniBüyük ihitmal işlemci besleme kablosunun yerine ekran kartının 4 pinini takmışın ya da 8 li giriş ise yanlış 4 tarafa takmışın. Bunu kontrol etmeni öneririm.
İşe yaramazsa güç fişini sök ve bios pilini cıkar 1 dk kadar bekle tekrar pili ve fişi tak dene.
Anakart 24 pin girişini kontrol et.
Ama bence ilk söylediğim benimde basıma gelmişti. İşlemci güç girişini ve güç soketini iyi kontrol et.
Onuda yaptım pc inat etti sanırımRamleri çıkartıp,yerlerini değiştirip tekrar denermisin
Büyük ihtimal ramle kaynaklı bi sorun,veya anakartın arkada ki bobinlerine zarar gelmiştirOnuda yaptım pc inat etti sanırım
Benim anakartta ışık yok aga pegatron markaAnakartının ustunde alt kısımda yanıp sonen bir ısık olması lazım. O ısıgın yanma sıklıgını sayarak sorunun ne oldugunu bulabilirsin. Pcnin yanı acıkken başlatma dugmesine bak ve ısıgın kaç yanıp kaç sondugunu say ve anakartının modeline göre arastırma yap.
Benim anakartta ışık yok aga pegatron marka
knk su filan değirmiş olabilirsin yada anakarta elini fazla değdirmemen lazım
Post automatically merged:
yada herhangi birşeyi geri takarken zorlamışda olabilirsin
inşallah su falan degmemıstır ya sıkıntı olmasın sonraknk su filan değirmiş olabilirsin yada anakarta elini fazla değdirmemen lazım
Post automatically merged:
yada herhangi birşeyi geri takarken zorlamışda olabilirsin
bu ramle alakası var yeni ram filan aldıysan takamamışsındır ramlere orta kısmından bastır.Herkese selamın aleyküm 2 gün önce kasayi temizlemek için ise koyuldum herseyi söktüm temizledim ve parçaları yerlerine iyicene taktım ama pc yi acinca monitöre ekran gelmiyor ve klave ve mousenin ışığı yanmiyor rami silgiyle sil dediler her yolu denedim düzeltemedim sizin bir öneriniz varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?