Kasa çalışıyor hdml ile tvye bağladım hiç bir sorun yokkasa dan ses geliyormu yani çalışıyormu kasa sadece ekranamı gelmiyor.
Şaka mı yapıyorsun ciddi mi soruyorsunşu kabloyu hem monitöre hem kasaya taktın dimi
Kasada sıkıntı yok tvde çalışıyorbağlantılarını kontrol ettin mi güzelce ekstra olarak desteklemıyorda olabılır yanı naparsan yap olmayadabılır uyumluluk sorunu olmustur onda buyuk ıhtımal
ciddi soruyorum dişleri eksik gibi kablonun sankiŞaka mı yapıyorsun ciddi mi soruyorsun
Post automatically merged:
Kasada sıkıntı yok tvde çalışıyor
Dönüştürücüyü kasayı aldığım kişiden aldım kendisinde çalışıyorduciddi soruyorum dişleri eksik gibi kablonun sanki
Bunu yapabileceğimi sanmıyorum elimde kalır diye korkuyorumeğer tvde çalışıp monitörde çalışmıyorsa monitorde bir sıkıntı vardır ama ben de aynı sorun oldu ramlerı cıkartıp taktım sırayla düzeldi statık enerjide birikmiş olabilir bir tornavidayla bios ve işlemciden elektriği alabiliyorsan düzelebilir ihtimal.
benim kabloda öyle bir boşluk yoktu hepsi birleşik o yüzdenDönüştürücüyü kasayı aldığım kişiden aldım kendisinde çalışıyordu
Teşekkür ederimaslında cok zor birşey değilde hiç yapmadıgından dolayı zor geliyordu internette bunu anllatan bir cok video var ben anlamıyorum üstesinden gelemem diyorsan monitörünüde alıp arkadasına göstermen lazm yada kendısınden yardım alman lazm.
Yarın kablo alacam ama çalışır mı emin olamıyorum yada hdmlyi vgaya dönüştürme fikri geldi aklımabenim kabloda öyle bir boşluk yoktu hepsi birleşik o yüzden
satın almadan önce hdmlyi vgaya dönüştürmeyi uygulaTeşekkür ederim
Post automatically merged:
Yarın kablo alacam ama çalışır mı emin olamıyorum yada hdmlyi vgaya dönüştürme fikri geldi aklıma
Vga girişleri ile eski kasayı bağladım az önce çalıştıbence bilen birine gösterdikten sonra alman daha mantıklı kablolarında sorun yoksa gereksız almış olucaksın.
Bilgisayarcıya sorarımbence bilen birine gösterdikten sonra alman daha mantıklı kablolarında sorun yoksa gereksız almış olucaksın.
kesinlikle aynısını diyecektm söylemedim arkadaş doğru diyor yanında dur parçalardan anlamıyorsan değiştirirse farkedemezsin.Monitör türüne göre değişmektedir. Tavsiyem monitörünü bir bilgisayarcıya götür kasayla beraberinde olsun tabiki. Ekran görüntü sistemini anlat ve eğer tamir etmek istersede adamın yanında dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?