Çözüldü RTX 4070 Ti sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba, daha yeni 4070 Ti ekran kartı aldım ASUS ROG STRIX Gaming. Kasaya bağladım ama monitöre görüntü gelmiyor. PC'den çok anlamam, bir yardımcı olur musunuz? Monitöre HDMI kablosu ile bağlıyorum. Ekran kartının ışıkları yanıyor, fanlar dönmüyor.

1695977717135.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben vatandan 0 ekran kartı almıştım yıllar önce o da bozuk çıkmıştı ilkini değiştirdiler 2. si de bozuktu ve onlar da çok şaşırmıştı sen kartı 0 mı aldım 2. el mi dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Koblolarını kontrol et hersey yerli yerindemi yada tam takmismisin vidayı düzgün tak.ismisin ekran bozuk olabilir ekran kartı arzalıdır garantiye gönderirsin
Yada gelirken kargoda darbe yemis olabilir

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hdmi kablosu bozuk olabilir dp alıp denicem. Kargoyla gelmedi kendim gittim aldım

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bios kaynaklıda olabılır başka ekran kartın varsa idarelik onu takıp bıosunu guncellemeyı deneyebılırsın, bende de goruntu gelmıyordu tekrardan bıos yazdım duzeldı

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
görüntü hiç mi gelmiyor yoksa hdmı kablosunu takınca ekran mavi oluyor mu
Knk hiç gelmiyor 1080 takılı şuan çözene kadar idare edicem. 4070 ti yı takıp pcyi açıyorum ekran kartının ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor yani monitörse HDMİ 1 sinyal yok yazıyo

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Knk hiç gelmiyor 1080 takılı şuan çözene kadar idare edicem. 4070 ti yı takıp pcyi açıyorum ekran kartının ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor yani monitörse HDMİ 1 sinyal yok yazıyo
bende ekran kartını algılıyordu ekran mavi bir şekilde kalıyordu hdmı kablosunu çıkarttığımda sınyal yok dıyordu sorun bıosla çözüldü ama senın sorununu bılmıyorum biosla alakası yoktur çünkü 1080 le goruntu almışsın tek çare ekran kartını başka pc de test etmek

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ekran kartınızın güç bağlantılarını ve anakart bağlantısını kontrol edin. BIOS ayarlarını gözden geçirin ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin. başka bir monitör veya kablo ile deneme yapın.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende ekran kartını algılıyordu ekran mavi bir şekilde kalıyordu hdmı kablosunu çıkarttığımda sınyal yok dıyordu sorun bıosla çözüldü ama senın sorununu bılmıyorum biosla alakası yoktur çünkü 1080 le goruntu almışsın tek çare ekran kartını başka pc de test etmek

Sabah iş çıkışı dp kablo alıp öyle denicem

ekran kartınızın güç bağlantılarını ve anakart bağlantısını kontrol edin. BIOS ayarlarını gözden geçirin ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin. başka bir monitör veya kablo ile deneme yapın.

Güç bağlantıları ve anakart bağlantısında sıkıntı yok bios ayarlı ve güncellendi. Başka monitör veya kablo ile denemedim. Başka monitör yok ama kabloyu değişicem öyle denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...