Teşekkür ederimumarım sorunun çözülür kolay gelsin çözülürse paylaşırsın başkalarıda faydalanır.
Dvi kablosu yok sadece dönüştürücü var oda kasaya giriyordvi kablosunu direk taktınmı denedinmi
Bilgisayarda vga girişi yok ve elimde dvi olan bir kablo yok başka bilgisayarda vga ile denedim çalıştıdönüştürücü kullanmadan dene bi kardeş
Elimdeki tek kablo vga girişli ve kasayı aldığım kişi vgayı dönüştürücü ile dvı yapınca çalışıyordukasada dvi çıkışı var işte o kablo senin değilmi tak işte monitöre
Acaba direkt dvı kablo mu almak mantıklı yoksa hdml i vgaya dönüştürmek mi? Ayrıca kasada ki ve monitördeki pinler farklı kablo alırken buna dikkat etmek gerekli mi?o zaman kablo alcaksın 15-20 tl bişey zaten dönüştürmeye gerek kalmaz daha yük hz alırsın
zaten neden dönüştürücü kullanıyosun vga eski bir sistem dvi daha iyiAcaba direkt dvı kablo mu almak mantıklı yoksa hdml i vgaya dönüştürmek mi? Ayrıca kasada ki ve monitördeki pinler farklı kablo alırken buna dikkat etmek gerekli mi?
Teşekkür ederim yorumların içinzaten neden dönüştürücü kullanıyosun vga eski bir sistem dvi daha iyi
pinlere takılma kasadaki bende de farklı çoğu kişide de farklıdır
Post automatically merged:
bir tane DVI-D kablosu aldığında işini görecektir
Post automatically merged:
ben illede dönüştüreceğim diyorsan (hdmi dvi-i) al vga ile uğraşma
Kabloda kasada veya ekran kartında sıkıntı yok hdml ile tvye bağladım vga ile başka kasaya bağladım ve aynı dönüştürücü satın aldığım kişide çalışıyordukablonda sıkıntı vardır başka vga ile dene olmazsa girişte sıkıntı vardır hdmi ile dene oda olmazsa monitör girişinde yada ekrankartında sıkıntı vardır
Hdml ile başka kasada vga ile denedim ayrıca dönüştürücüde sağlamKasa da sıkıntı olacağını sanmıyorum ya ekrana görüntü vermiyodur yada gücünü kesiyordur
Monitör eski değil casperin iyi bit monitörüsenin monitörün eski ise görüntüyü kaldıramıyor olabilir
Ekran kartında veya monitörde sıkıntı yok konuda yazdım zaten tvye bağladığımda çalışıyor diyeekran kartının fanları çalışıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?