Evet 4 adet delik var ama duvara asmak istemiyorum masa üzerinde kullanmak istiyorumMonitörün arkasında 4 tane delik varmı? yani vesa varmı duvara asmak için , varsa 360 derece dönen duvar askı aparatları var pivot özelligi kazandırabilirsin
Dostum bu olur gibi gözüküyor da bunu masaya monte mi etmek gerekiyor acaba direk bunların monte edilmeden ayaklı olanları direk masaya koyabileceğimiz bi türü var mıdıral kanka bu olur gibi daha iyisi olsun dersen viewsonicin varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şöyle birşen düşünebilirsen değerlendir derim fiyatıda uygun 70 tlEvet 4 adet delik var ama duvara asmak istemiyorum masa üzerinde kullanmak istiyorum
tam bunun linkini atacaktım dedim bir bakayım aynı linki atmış olmayayım aynısıymış vallaal kanka bu olur gibi daha iyisi olsun dersen viewsonicin varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet ama sanırsam buda duvara monte etmek için bunların masa üstünde kullanılanı yok mu acabaŞöyle birşen düşünebilirsen değerlendir derim fiyatıda uygun 70 tl
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum bu olur gibi gözüküyor da bunu masaya monte mi etmek gerekiyor acaba direk bunların monte edilmeden ayaklı olanları direk masaya koyabileceğimiz bi türü var mıdıral kanka bu olur gibi daha iyisi olsun dersen viewsonicin var
yoktur kanka masaya sabitleniyor bunlar masaya koyulanlar varsada sıkıntılıdır 5 kg bide dönen bişey yaniDostum bu olur gibi gözüküyor da bunu masaya monte mi etmek gerekiyor acaba direk bunların monte edilmeden ayaklı olanları direk masaya koyabileceğimiz bi türü var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?