Monitörümün orjinal olan çözünürlüğü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkdaşlar selam bugün monitörümün arkasındaki girişinin vidası çıkmıştı takmak içinde monitörün içini açmak gerekiyordu bende fazla anlamadığım için
bilgisayarcıya götürdüm neyse adamlar yapmış eve getirdim kasaya taktım monitörü bi baktım çözünürlüğüm değişmiş ve monitörümün orjinal olan çözünürlüğü yani
1680 x 1050 olan çözünürlük max 1600 x 1200 olarak görünüyor ve bu çözünürlükleede oyuna v.s girdiğimde 10 20 fps in üstüne çıkmıyor lütfen yardım edin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok ilginç yararlı olurmu bilmem ama bir ara eski monitorumde buna benzer birşey yaşamıştım bende çözünürlük değilde ekran kartını okumuyordu. Birincisi ekran kartını cıkarıp pc başlat sonra ekran kartını tak yeniden başlat öyle bir dene ikincisi ekran kartının driverini tekrardan yükle

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok ilginç yararlı olurmu bilmem ama bir ara eski monitorumde buna benzer birşey yaşamıştım bende çözünürlük değilde ekran kartını okumuyordu. Birincisi ekran kartını cıkarıp pc başlat sonra ekran kartını tak yeniden başlat öyle bir dene ikincisi ekran kartının driverini tekrardan yükle
bundan 2 - 3 ay öncede aynı sorunu yaşamıştım zaten sorunun asıl kaynağı driver monitör ya da ekran kartı driverlarını güncellediğim zaman bu sorun oluşuyor o yüzden güncellemiyorum eskiden eski sürüme dön diye demiştim ve çözülmüştü sorunum fakat şimdi o buton da yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bundan 2 - 3 ay öncede aynı sorunu yaşamıştım zaten sorunun asıl kaynağı driver monitör ya da ekran kartı driverlarını güncellediğim zaman bu sorun oluşuyor o yüzden güncellemiyorum eskiden eski sürüme dön diye demiştim ve çözülmüştü sorunum fakat şimdi o buton da yok
Vga girişli ekran mı kullanıyorsun ? Vgaysa dönüştürücü alman gerekicek değilsede .. bilemiyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarla monitorü bağlayan kablon orjinal değil onun orjinal olanını kullan dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kullandığın ekran kartının modelinin driverini indir onun üzerinden ayarlamayı yap

TheJoker
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
monitornü cozunurlugune bakmaz ekran kartı ve anaarkart neyi desteklerse o birde driverlerı kontrol etmeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim tavsiyem direkt geri götür düzeltsinler sonuçta gittiğinde sağlamdı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekran kartıyla ılgıli yazılım gunceleme yap format attınmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...