bundan 2 - 3 ay öncede aynı sorunu yaşamıştım zaten sorunun asıl kaynağı driver monitör ya da ekran kartı driverlarını güncellediğim zaman bu sorun oluşuyor o yüzden güncellemiyorum eskiden eski sürüme dön diye demiştim ve çözülmüştü sorunum fakat şimdi o buton da yokÇok ilginç yararlı olurmu bilmem ama bir ara eski monitorumde buna benzer birşey yaşamıştım bende çözünürlük değilde ekran kartını okumuyordu. Birincisi ekran kartını cıkarıp pc başlat sonra ekran kartını tak yeniden başlat öyle bir dene ikincisi ekran kartının driverini tekrardan yükle
Vga girişli ekran mı kullanıyorsun ? Vgaysa dönüştürücü alman gerekicek değilsede .. bilemiyorumbundan 2 - 3 ay öncede aynı sorunu yaşamıştım zaten sorunun asıl kaynağı driver monitör ya da ekran kartı driverlarını güncellediğim zaman bu sorun oluşuyor o yüzden güncellemiyorum eskiden eski sürüme dön diye demiştim ve çözülmüştü sorunum fakat şimdi o buton da yok
Tesekurler eskisini taktim sorunum cozuldu puşt pcci cakma vermisbilgisayarla monitorü bağlayan kablon orjinal değil onun orjinal olanını kullan dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?