Monster abra a5 tarzı düşük bütçeli laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Selam beyler öncelikle full hd çözünürlüklü en az 5.nesil i5 veya i7 işletim sistemli ekran kartı klasik oyunları normal bir şekilde oynatabilmesi için yeterli bir pc lazım monster abra a5 tam ihtiyaçlarımı karşılıyor ama fiyatı 5400 tl civarında bana 4k bütçeli bir gaming laptop lazım. İkinci el önerir misiniz yoksa 0 mı almalıyım bu dolar kurunda ucuza pc bulmak zor ama kampanyalı laptop görüp beni bilgilendirirseniz cok sevinirim Her türlü önerinize açığım. Şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Selam beyler öncelikle full hd çözünürlüklü en az 5.nesil i5 veya i7 işletim sistemli ekran kartı klasik oyunları normal bir şekilde oynatabilmesi için yeterli bir pc lazım monster abra a5 tam ihtiyaçlarımı karşılıyor ama fiyatı 5400 tl civarında bana 4k bütçeli bir gaming laptop lazım. İkinci el önerir misiniz yoksa 0 mı almalıyım bu dolar kurunda ucuza pc bulmak zor ama kampanyalı laptop görüp beni bilgilendirirseniz cok sevinirim Her türlü önerinize açığım. Şimdiden teşekkürler
ikinci el önermem çok ihtiyacım var diyosan gözünle gördüğün tanıdığın temiz kullanan fazla bişey anlamayan birisinden al derim bunu da bulamıyorsa masaüstü :/

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hp 'nin vardı sanrısam bi göz at internetten

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ikinci el kesinlikle önermem geçmişte ne olduğunu bilemiyorsun ve illa laptop mu olacak masaüstünden yana değerlendir

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
laptop almanı hiç tavsiye etmiyorum 5400 tlye alıcağın leptoptan aynı fiyata 2 kat daha iyi bir masaüstü toplayabilirsin ve + olarak şuan alma dolar 7 tl

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ikinci el kesinlikle önermem geçmişte ne olduğunu bilemiyorsun ve illa laptop mu olacak masaüstünden yana değerlendir
bro masaüstü olmaz okulda da işime cok yarıyor laptop.
Post automatically merged:

laptop almanı hiç tavsiye etmiyorum 5400 tlye alıcağın leptoptan aynı fiyata 2 kat daha iyi bir masaüstü toplayabilirsin ve + olarak şuan alma dolar 7 tl
dolar düşse bile laptop fiyatları düşmüyor ama ülkemizde öyle bir sistem var

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bro masaüstü olmaz okulda da işime cok yarıyor laptop.
Post automatically merged:

dolar düşse bile laptop fiyatları düşmüyor ama ülkemizde öyle bir sistem var
kanka okulda kullanıyorsan notebook tarzı birşey almanı tavsiye ederim oyuncu laptopu yerine

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kanka okulda kullanıyorsan notebook tarzı birşey almanı tavsiye ederim oyuncu laptopu yerine
hem okulda hem evde kullanıyorum boş vakitlerimde de oyun oynarım diyorum gaming laptop alsam her işimi görücek zaten kilosu filan sıkıntı değil o yüzden diyorum.

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
It dates a bit the pc I find you can find better and recent at the same price if you search well

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Monster guzel laptop bence o kadar vermisken 5k lara cik al derim 2. El e pek bulasma anca tanidiktan falansa olabilir belki temiz oldugunu dusundugun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...