Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
ikinci el önermem çok ihtiyacım var diyosan gözünle gördüğün tanıdığın temiz kullanan fazla bişey anlamayan birisinden al derim bunu da bulamıyorsa masaüstü :/Selam beyler öncelikle full hd çözünürlüklü en az 5.nesil i5 veya i7 işletim sistemli ekran kartı klasik oyunları normal bir şekilde oynatabilmesi için yeterli bir pc lazım monster abra a5 tam ihtiyaçlarımı karşılıyor ama fiyatı 5400 tl civarında bana 4k bütçeli bir gaming laptop lazım. İkinci el önerir misiniz yoksa 0 mı almalıyım bu dolar kurunda ucuza pc bulmak zor ama kampanyalı laptop görüp beni bilgilendirirseniz cok sevinirim Her türlü önerinize açığım. Şimdiden teşekkürler
4000 civarı bütçem var konumda belirtmiştim.ne kadarlık leptop istiyorsun
model veya link alabilir miyim acaba ?hp 'nin vardı sanrısam bi göz at internetten
bro masaüstü olmaz okulda da işime cok yarıyor laptop.ikinci el kesinlikle önermem geçmişte ne olduğunu bilemiyorsun ve illa laptop mu olacak masaüstünden yana değerlendir
dolar düşse bile laptop fiyatları düşmüyor ama ülkemizde öyle bir sistem varlaptop almanı hiç tavsiye etmiyorum 5400 tlye alıcağın leptoptan aynı fiyata 2 kat daha iyi bir masaüstü toplayabilirsin ve + olarak şuan alma dolar 7 tl
kanka okulda kullanıyorsan notebook tarzı birşey almanı tavsiye ederim oyuncu laptopu yerinebro masaüstü olmaz okulda da işime cok yarıyor laptop.
Post automatically merged:
dolar düşse bile laptop fiyatları düşmüyor ama ülkemizde öyle bir sistem var
hem okulda hem evde kullanıyorum boş vakitlerimde de oyun oynarım diyorum gaming laptop alsam her işimi görücek zaten kilosu filan sıkıntı değil o yüzden diyorum.kanka okulda kullanıyorsan notebook tarzı birşey almanı tavsiye ederim oyuncu laptopu yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?