MONSTER ABRA A5 V16. 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler bugün bilgisayarı açtım. YouTube a girdim telefona bakiyodum. Bir anda kapandı dümdüz simsiyah. Geri açtım pcyi. Şarj olmuyor. Ama pilde çalışıyor. Bataryayi çıkarıyorum adaptörü takıyorum yok. Batarya bitti ve açamıyorum şuanda. Adaptörde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum pek. Adaptörü taktığımız sokette de bi anormallik göremedim. Bunun nedeni nedir napicam yardımcı olabilir misiniz?
Post automatically merged:

Beyler yardım edin la Allah için

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sanırım bu tarz bi problemi monster kullanan kuzenim yaşamıştı servise götürmüştü ve problemini halletmişlerdi servise götürmeni öneririm

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler garantisi bitti zaten ta oraya gönderip 2hafta beklemek yerine bilgisayarciya götürürüm

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler söktüm kontrol ettim kabloda sıkıntı yok anakartada elektrik geliyor sizce neden çalışmıyor ve şarj etmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arantisi bitsin bitmesin önce servise yolla en azından sorunu tam olarak söylsnler direkt bigisayarcıya götürüp pcyi riske atma

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende monster kullanıcısıyım başka tamircilerle uğraşma gönder servisine gerekirse bekle 1 hafta. kullanıcı memnuniyeti açısından ücretsiz bile onarım yapabilirler. benimde menteşe kırılmıştı. garantisi bitmişi ücretsiz onarım yaptılar ayrıca bataryada ücretsiz değişmişti. şansını bi dene derim

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Olum diyorum ki bakın ben sorunu bulmaya çalışıyorum buldum da %90 sizden akıl istiyorum geliyonuz bana servise gönder diyonuz. Ben bunu akıl edemiyom mu? Fikriniz yoksa yazmayın hacı
Post automatically merged:

Adaptörde ve kabloda bir sıkıntı yok. Anakarta elektrik gelmesinde de bir sorun yok. Power tuşuda tetikliyor ondada sorun yok. Pcnin kapağı kapalıyken elektrik geliyo ekranı açtığım anda Anakarta elektrik düşmüyor. Kendini koruma moduna gibi birseye mi aldı bunun sebebi nedir çözüm önerir misiniz

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam %99 anakart kendini korumaya almış bir anda elektrik geldiği için. Napabilirim bios pilini mi çıkarıp takmam lazım ya da daha alternatif bir çözüm var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...