Monster Huma v5.2 TPM Kapatma ve Gizli BIOS Sorunu (Spoofer İçin)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Monster Huma v5.2 laptop kullanıyorum. Valorant HWID banı kaldırmak için Perm Spoof atmam gerekiyor ancak BIOS menüsünde (Security sekmesinde) TPM / fTPM kapatma seçeneği yok, üretici tarafından gizlenmiş. Monster servisiyle görüştüm, "Kapatılamaz, menüde yok" dediler.
Ayrıca şu anki BIOS sürümüm (2023) en güncel sürüm olduğu için BIOS Update yapamıyorum, aynı sürümü tekrar flashlasam da (reflash) seri numaraları değişmiyor.

Gizli BIOS ayarlarını (Advanced Menu) açmak için bir tuş kombinasyonu bilen var mı?
TPM'i kapatabilmem için elinde Modlu BIOS (Custom BIOS) veya farklı bir yöntem olan var mı?

Şu an TPM açık olduğu için spoofer kullanamıyorum, disk hariç diğer serileri değiştirdim ama TPM yüzünden takılıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
monsterlarda perm işe yaramıyor ben de monster kullanan birisiyim boşa milletin lafına aldanıp satın alma temp spooferlar işe yarıyor tek

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
TPM'i kapatabilmem için elinde Modlu BIOS (Custom BIOS) veya farklı bir yöntem olan var mı?

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Monster en zor spoof işlemi yapılan Insyde bıosa sahip bilgisayarlardan biridir perm spof kullanabilmen çok zor temp deneyebilirsin

Banlı Üye
Modlu bios yaptırmanız ve CH341A ile yazdırmanız gerekiyor. Siz serialleri değiştirseniz bile ban kalkmayabilir bu yüzden 3-4 ay beklemek yararınıza olacaktır