☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Video ve incelemerini izledim monitör güzel fakat 1080 p çözünürlükte ne bileyim bana biraz az kalıyor gibi geliyor bir yandan da samsung curved gaming monitörler var 0,5 ms tepkime süreli yukarıda oylama yaparsan sevinirimgayet güzel bir monitör gibi duruyor ama ilk defa yapılan bir monitör var ortada türk fırması olarak gurur verici ama henüz uzman olduklarını pek düşünmüyorum incelemiştim görüntü itibariyle güzel içerikleride hoş bence alıcağın yerde bizzat gidip test etmen faydana olacaktır karar vermende dostum
oylama yaptım fakat bence aoc msi asus bu üçünden birini tercih edersen sorun yaşamıyacağını düşünüyorum monitör hassas bir görüntü aktaran cihaz her türlü sorunlarla karşılaşılabilir bence bu kulvarda daha yeniler ve riske girilmez diye düşünüyorum ayrıca dediğiniz gibi 27 inc monitöre göre 1080p düşük kalabilir daha önce çok araştırdım pikselleşme yaptığını söyleyenlerde olmuştu yakından göze batabilirVideo ve incelemerini izledim monitör güzel fakat 1080 p çözünürlükte ne bileyim bana biraz az kalıyor gibi geliyor bir yandan da samsung curved gaming monitörler var 0,5 ms tepkime süreli yukarıda oylama yaparsan sevinirim
aynı fiyat aralığında değil nerden baktınız bilmiyorum ama tabi bi 500 lira koymaz bana diyosanız aoc gerci samsung demişsiniz onların fiyatları biraz yüksek geldi bana tepki süresinin 1 olması yeterli değil mi yani f/p oranından monster derimVideo ve incelemerini izledim monitör güzel fakat 1080 p çözünürlükte ne bileyim bana biraz az kalıyor gibi geliyor bir yandan da samsung curved gaming monitörler var 0,5 ms tepkime süreli yukarıda oylama yaparsan sevinirim
Bende monster düşünüyorum zaten diğer monitörler 3-4 bin civarında bence monsterin monitörü bir pc için en ideali diye düşünüyorum bendeaynı fiyat aralığında değil nerden baktınız bilmiyorum ama tabi bi 500 lira koymaz bana diyosanız aoc gerci samsung demişsiniz onların fiyatları biraz yüksek geldi bana tepki süresinin 1 olması yeterli değil mi yani f/p oranından monster derim
Düşünüyorum dostum bende monsterı yapıştırırız direkDeliiiğ, benim tavsiyemi merak ediyorsan yapıştır mosteri gelsin hiç acıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?