öğrenci olduğum için götür getir kolay olması açısındançok pahalı kasaya geç o fiyatlara efsane pc toplarsın ve monitörde alırsın
ne kadara aldın ve memnun musunYaklaşık 1 sene, Abra A7 v7.1.2 kullandım, gayet de memnundum ta ki düşürüp ekran,ssd,hdd'yi pert edene kadar. Şuan Asus Rog gl553ve kullanıyorum onu da tavsiye edebilirim.
teşekkür ederimal kardeşim sorun yaşayanlar. burda alıcaksan gercekten burayı okuyup degerlendırmenı onerırım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sooooo expensiveTry this one Alienware Area-51m
hangi modelLenovo tercihimdir
mesela?fiyat performans olarak çok daha iyi ürünler var
hem oyun için hem dizi film için kanka toshibaların miladı geçti şahsen apple oyun oynatmıyor asus olabilirAsus yada Toshiba al yada Apple ... diğerleri tras
5 yıllık casper kullanıcısıyım çok boş ve özellikler açısından kötü full para tuzağı bencecasper excalibur al rahat et masaüstü gibi canavar modelleri var
dediğim gibi taşınabilir ve güçlü olması benim için en iyisien ucuz 6299 diye biliyorum
Post automatically merged:
olabilir
aynen öyle
çook iyi
bencede en iyisi pc toplamak
niye?
niye?
ankarada oturuyorumlaptop düşünüyorsan istanbulda oturuyorsan yazıcılar pasajı var kadıköyde toplama laptop toplatabılırsın alacagın fiyete 2 kat daha ustun oılur
genelde kulaklık kullanıyorum pek etkileyeceğini düşünmüyorum benises sistemlerinde sıkıntı çıkıyor kuzenimde var ses problemi yaşıyor yinede sen bilirsin
agacım seyahat ediyorum diyorum yatakta vs film dizi izliyorumvalla çok pahalı toplama pc yap daha iyisini yaparsın
gereksiz pahali kasa toplasan daha iyiMerhaba, ben uzun yıllardır notebook kullanıcısıyım bilgisayarım eskidiği için yeni bi tane almak istiyorum uzun zamandır her yeri araştırdım en uygun fiyatlı bilgisayar olarak Monster abra a5 v15.2 almak istiyorum sizce yeni ekran kartlarını vs bekleyeyim mi yoksa alayım mı ve kullanan varsa memnun mu nasıl performansı var? yardım ederseniz çok sevinirim