Monster Notebook Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle iyi forumlar :)

Üniversitem ve elimdeki bilgisayarın eskimesi nedeni ile bir laptop almayı planlıyorum ve fiyatlar oldukça uçmuş aldığım laptopı en az 3-5 sene kullanmak istiyorum.
Aklımda monster vardı ki birtane modelini beğendim ama araştırdığımda garanti bitince klavye bozulma vs gibi durumlar söz konusu gördüm. Kullanan veya kullanmış yakını olan varsa bilgi verebilirmi sorun yaşadımı teşekkürler.

Laptop Modeli :
  • Tulpar T7 V20.2
Genel Özellikleri :
  • Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz
  • 6GB GDDR6 Nvidia RTX2060 192-Bit Refresh (2020 Sürümü)
  • 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
  • 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
  • 256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD
  • FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
  • 3 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD + 1x 2.5" Disk)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benim değil fakat arkadaşımdan edindigim bilgiye göre fazla ısınmaktaymış

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
çok tatlı bi bilgisayar beğenmişsin şimdiden hayırlı olsun darısı başıma tam game bilgisayarı benim kuzenime satın aldık aynı modelden kasa alıp dizcekti ama verim olarak aynı ayarda hemen hemen kalkmıyor şimdi bilgisayar başından ayrılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çok hızlı bozuluyorlar masaüstü daha mantıklı bence..

monster alan bütün arkadaşlarım aynı şeyi dedi yavaşladı çok ısındı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok tatlı bi bilgisayar beğenmişsin şimdiden hayırlı olsun darısı başıma tam game bilgisayarı benim kuzenime satın aldık aynı modelden kasa alıp dizcekti ama verim olarak aynı ayarda hemen hemen kalkmıyor şimdi bilgisayar başından ayrılmıyor
Teşekkürler

Çok hızlı bozuluyorlar masaüstü daha mantıklı bence..

monster alan bütün arkadaşlarım aynı şeyi dedi yavaşladı çok ısındı

Masaüstü dediğiniz gibi mantıklı ama yazılım mühendisliği okuyorum üniversiteye laptop getirmem gerektiği zamanlar olacak

Üye
5 HİZMET YILI
Bence asus almalısın ben asus kullanıyorum oyunlarda max ekran kartı 60 işlemcim 80 derece oluyor asuslara bakmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum laptoplar max 3 yıl dayanır sonra ısınmadan bişey oynayamassın bence şimdilik kullanabılıcegın bı laptop al 3k lık falan

Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Özellikleri güzel lakin ısınma konusunda problem var diğer laptoplara göre daha çabuk ısınıyor.

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1 yıldır kullanıyorum sadece yaşadığım tek sorun taktıkları ssd sorunu ama garanti süresinde oldukları için ücretsiz değişildi onun dışında hiçbir sorunum yok 9. nesil bir model Abra A7 v11.1 Isınmadan bahseden arkadaşlar falan olmuş pubg apex rainbow gibi oyunlar oynuyorum 90 fps 150 fps arasında ısınma dereceleri gayet normalde üst tabaka plastik olduğu için elle bir ısı hissedilebilir. Klavye bozulması gibi bir durumla karşılaşmadım hala RGB side olsun çalışıyor. Ama almayı düşünüyorsan şuan en uygun 8700 tl ye var 144 hz ekranı var ona bir bak derim gerisi zaten 10k dan başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...