Monster Notebook kronik sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
RAM
16
Ekran Kartı
GTX 1650-ti
Hafıza (HDD/SSD/M2 SSD)
500GB M2SSD
Bilgisayarı ilk aldığımda 120hzde gayet iyi görüntü alıp oynayabiliyordum ama 1 1.5yıl geçtikten sonra 120hzde monitör gözükmüyor ekranı siyahlık kaplıyor sorunun bios sürümünden kaynaklı olduğunu biliyorum fakat bios menüsüne 60hz alıp her çözünürlüğü denemiş olmama rağmen giremiyorum. Aslında girebiliyorum ama 120hzdeki oluşan siyahlık bios menüsünde de oluyor servislerine bunu aktardığımda bize gönderin dediler fakat 10günde bilgisayar gelmiyor her gün bilgisayarım bana lazım oradan çalışıyorum var mıdır arkadaşlar bir çözümünüz falan?
not: Mahalle bilgisayarcısına götürmek istemiyorum ve harici monitör bağladığımda görüntü ne yaparsam yapayım harici monitöre değil laptobumun ekranına geliyor

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Monster bilgisayarının tam modelini internette aratarak güncel bios update dosyasını indirmeli ardından da flashbelleğe aktarmalısın. Ardından bios üzerinden upgrade yapmalısın. Senin için biraz araştırdım teknik servisin de yaptığı tek işlemin bu olduğunu anladım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Monster bilgisayarının tam modelini internette aratarak güncel bios update dosyasını indirmeli ardından da flashbelleğe aktarmalısın. Ardından bios üzerinden upgrade yapmalısın. Senin için biraz araştırdım teknik servisin de yaptığı tek işlemin bu olduğunu anladım.
benim cihazımdada aynı sorun vardı dediğin gibi cözdüm sorunu biosunu upgradele dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
belki anlamsız yorum olucak ama ben'de aynı sorun vardı ve arkadaşın dediği işlemle fixledim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bios upgrade dostum herhangi harici harddiskin ya da flash belleğin varsa oraya bios’u at sonra bilgisayara bağlayıp bios’u en baştan kur bu şekilde düzelmesi en yüksek ihtimal

Üye
2 HİZMET YILI
bios menüsünü görüntüleyemiyorum ki gözükmüyor hiçbir şey

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Reis Bana dcden ulaş bios Ayarlarını 0lamayi deneyelim sifirladiktan sonra tekrardan aynı sorun nükseder ise Yetkili servis harici bilgisayarlara götürmeni tercih et bence İşin ustası bilgisayarcilar var

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mahalle bilgisayarcısıyım ve 25 senedir bu işin içindeyim hiçbirşey bilmediğimizi ve anlamadığımızı düşünüyorsan enazından tecrübeye güven.
monster bios sorunu kronik bir sorun ama güncellemelerle bu sorun giderilebiliyor bir diğeri ise windowsun güncelleme sonrası driver sorunu bu hafta elime 16 monster lpt. geldi tamire ve sorun iyi bir formatla düzeldi.
not: mahalle esnafına güven deneyim ve tecrube iyidir iyi...

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tulpar t7 v20.2 kullanıyorum hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım. Kronik sorun olduğunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ekran gücü yetersiz geliyor olabilir ekran beslenmiyor gibi gözüküyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var fixledim düzeldi
Post automatically merged:

dedğimi yap büyük ihtimal olur
Post automatically merged:

bende öyle

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eğer çok anlamıyorsan teknik servise götürmende fayda var. Kendin uğraşacağım derken yazık olur sonra

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bios pilini cikarirsan bios'un sifirlanacaktir. bios pilini cikarip 30 saniye bekledikten sonra tekrar takıp girmeyi dene. monster bilgisayar almayin aldirmayin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hiç uğraşma zaten monsterın ömür boyu ücretsiz garantisi var yaptırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
pek anlamam ama bi bilgisayarcıya götürürsen iyi olabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
notebook u her zaman sıkıntı olarak görmüşümdür diz üstü candır

Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
m2 geçmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
biosu güncellemen gerekebilir aynı sorunu yaşmıştım düzeldi sonrasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...