Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim hertürlü değer efsane birşey diyebilirim yani 10 bin tl lik masaüstünü leptopa taşımışlar okadar yani valorantta falan 120 fps falan alıyor çok iyi bir bilgisayar öneriyorum !
şuan monster kullanıyorum abra a5 v17.2 gerçekten verdiğim 9bin e değdi diyebilirim rahatlıkla her türlü oyunu kasmadan oynayabiliyorsun oyunlarda full grafikte oynuyorum hepsini tık kasma yok gerçekten yapanlar işin hakkını vermişler alıcaksan da şiddetle tavsiye ediyorum
2015'de ilk yerleri olan focus dükkanından almıştım cihaz hala şuan sorunsuz çalışmaktadır ve geçen sene arkadaşıma önerdiğim cihazı aldı ssd bir problem çıktığı için müşteri memnuniyeti olsun diye 512 gb ssd 1 tb olarak değiştirdiler. ( aynı marka ve üstüne ücret istemeden ) Güvenle alabilirsin.
Bilende yazmış bilmeyende.
ömürlük teknoloji aleti olmaz. teknolojinin ömrü en fazla 6 aydır. kullanım ömrü vardrı. oda en fazla 2 senedir. ondan sonra biraz performans azalır çokcada yeni teknolojiye uygun programlar update yapar senin donanım yavaş kalır. yani donanımın hızı azalmaz ama diğerleri hızlandığı için sen yavaş kalırsın. bu 1970 yılında en hızlı araba 200 km gidiyorken 2000 1972 yılında 240 km hız yapan araçla kıyaslanabilirnir.
dünyada üretilen tüm notebook ve bilgisayarlarda kullanılan en önemi parça işlemcidir. ve tek bir üretici vardır. intel yada amd, merdiven altı üretim yoktur. bu yüzden her pc veya notebook aynı işlemciyi kullanır.
2. ekran kartıdır. gene tek üretici mantığı vardır. nvidia veya amd herkes bu ikisinden birini kullanmak zorundadur.
3- anakart - özellikle notebooklar için belli üreticiler vardır.
4- ssd -
5-ram
6-soğutma sistemi.
7- kasa tasarımı
8-klavye tuchpad
asus rog serisi bir notebook ile monster gaming notebook arasındaki en önemli fark
birinde ASUS markası için extra ödeme yapmanızdır.
ikiside temelde aynı ürünleri kullanır. biri ramda curıical kullanırken diğeri micron kullanır. örnektir.
ssd biri samsung kullanırken diğeri micron kullanabilir.
bu yüzden neden daha fazla ödeyesiniz.
yerli markamız olan MONSTER
kanka birsey diyiymi benim arkadas aldı 10 bın tlye bıtane cok kotu kastıyor oyunlarda yalan iste kasmas filan isleri sana tavsiyem toplama kasa al daha karlı
k ardeşim hertürlü değer efsane birşey diyebilirim yani 10 bin tl lik masaüstünü leptopa taşımışlar okadar yani valorantta falan 120 fps falan alıyor çok iyi bir bilgisayar öneriyorum !