Çözüldü Monster'ın laptop klavyesine kahve döküldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba. Monster kullanıyorum. Üstüne kahve döktüm ama tüm klavyeye yayılmadı. En alttaki kısımlar çalışmıyor. Örneğin B'ye basınca B2P oluyor. V'ye basınca mesajın başına dönüyor. Yardım edebilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bilgisayarının garnatisi varsa eğer garantiye göndermelisin. Onun haricinde güneşe bırakmak, saç kurutma makinası ile sıcak hava tutmak gibi hatalar yapma. Eğer garantisi yoksa dahi klavye değişimi gerekir. Tabii eğer sıvı anakart'a kaçmadıysa. Anakarta sıvı teması olmuşsa eğer daha büyük sorunlara yol açabilir. Bir an önce bir bilgisayarcıda veya Monster servisinde bakımını yaptırmanı öneririm.
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tek yapman gereken güneşe koymak başka birşey yapamazsın içi gittiyse yenisini almak zorunda kalabilirsin garantisi varsa gönder sakın içini açma

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
benim başımada geldi büyük ihtimal kablonun orada ki yere geldiyse klavyenin böyle yapması normal içini açıp temizleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
monster a geri yolla derim ben elinden geliyorsa aç yap tabi ama klavye genelde en zoru oluyor bilesin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Garantiniz var mı? Eğer öyleyse garantiye gönderip açmamak en iyisi, şimdi elinizde yoksa açıp güneşte bırakmak en iyisi.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İlk önce garantiye yolla. Monster gibi bir firmanın basit bi işlem için ücret aşacağanı düşünmüyorum. Monster bilgisayarların yıllık ücretsiz bakımı oluyor diye biliyordum bunuda uygula. Onun son kendin yada bu işi bilen bir yakın müdahele etsin çözülmicek birşey değil hatta kendi kendine bile düzelir ama bu epey zaman alır .d geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
monster kullanıyosan her sıkıntında müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsin monster bu konuda çok iyi

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Monster Müşteri Hizmetleri:

• Telefon: 444 11 88
  • E-posta:
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  • Web sitesi:
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarının garnatisi varsa eğer garantiye göndermelisin. Onun haricinde güneşe bırakmak, saç kurutma makinası ile sıcak hava tutmak gibi hatalar yapma. Eğer garantisi yoksa dahi klavye değişimi gerekir. Tabii eğer sıvı anakart'a kaçmadıysa. Anakarta sıvı teması olmuşsa eğer daha büyük sorunlara yol açabilir. Bir an önce bir bilgisayarcıda veya Monster servisinde bakımını yaptırmanı öneririm.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...