Moraliniz bozukken oynadığınız oyun(lar) ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka kendimi iyi hissetmiyorken açıyorum ets arkadan slow şarkılar şehirden şehre dolanıyorum veya gta 5 te şehri yavaş yavaş modlu arabamla..

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Be cs go yu açarım önüme de bir tane bisküvi açarım bilgisayardan da türk trap şarkılar açarak gaza gelip dalıyorum

en güzel oyun içi çatışmayı da battlefield 1 yaşıyorsun çünkü osmanlı olarak savaşa girdiğinde arkadan mehteri verdim mi gaza gelip oynuyorum benim o delirme motivasyonumu düzeltiyor :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnanmayacaksınız ama League fo Legends. Bazıları kanser olduğunu felan söylüyorlar ama ben kanser olmayıp ediyorum ve böyle stresimi atıp rahatlıyorum. Nereden baktığına bağlı

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Moreliniz bozukken bana kalırsa oyun oynanmaz mishal moreliniz bozuk ve canınız sıkkın müzik dinleyebilirsiniz dışarı çıkıp sakin kafayla hava almak iyi gelebilir
Post automatically merged:

farcry 4

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben wttg2 oynuyorum oynaması biraz zor ama o sırada tüm dertlerden kurtuluyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben arkadan Spotify açar, bir kupa kahve koyar, ETS 2 oynarım. Ne zaman kendimi kötü hissetsem, depresyona girsem birazcık da olsa iyi gelir bana. Sizin de var mı bu tarz girip huzur bulduğunuz oyunlar?
havayı yağmurlu yapıp arkaya da sagopa kajmer açıp gta5 oynuyorum

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kesınlıkle ets. fırst person moduna alıcaksın almanyadan ıspanyaya arkadas muslum gurses. muk

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka bana psikopat diyebilirsin ama morelim bozukken valorant oynayıp dereceli demir smurf çarımda milleti vuruyorum sonra vurmuyorum sövüşmeleri felan dinliyorum acayip gülüyom morelim yerine geliyo

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aç bi valoranti kardesim :D zaten oyun troll kaynıyor bagır sinirini cıkart miletten trolle cık keyfin yerine gelir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her moralim bozukken cs oynamama rağmen csye girip bir surf serveri bulup surf yapıyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
b
Moreliniz bozukken bana kalırsa oyun oynanmaz mishal moreliniz bozuk ve canınız sıkkın müzik dinleyebilirsiniz dışarı çıkıp sakin kafayla hava almak iyi gelebilir
Post automatically merged:

farcry 4
bazen iyi gelebilir bazen gelmez dediğin gibi moral bozukken insan isteksiz olur ama pubg yine güzel

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Neden bilmiyorum fakat Left 4 Dead 2 de hile açıp oynuyorum :d

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
web tabanlı oyun haxball tam arkaya yaslanmalık moral de bozuk çay sigara tek el klavye mis gibi aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...