MorpHeus Baksan ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Sen benim hesabıma az önce ban attın.Ben Hazır psd'li bi şey paylaşmıyorum istersen video çekip youtube'a atayım..
Youtube'da o kadar hile videom varki hep memoryhackers'i tanıtıyorum..En iyi hile sitesi memoryhackers.org 
yazıyorum videoların sonuna.. Ben yarım saattir uğraşıyorum imza yapmak için..Tamam banner yazmış olabilirim ama 
bu ban atacağın anlamına gelmez..Özel mesaj veya onu geçtim yorum atıp banner değil imza yap diyebilirdin....
Ben açıksözlüyümdür adminsin adminsin olabilir ama insansın sonuçta admin olman bizden üstün olduğun anlamına gelmez...
Bu sitedeki herkes eşittir..En ufak bir şeyde Ban atıyorsun şimdiye kadar benim 5 Kullanıcıma Süresiz Ban attın..
Ben yinede bu siteden vazgeçmedim..Geçmiyecemde Neyse Kardeşim iyi forumlar .... :dodgy:

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Allah Yolunu Acık Etsin Benimde Umutcandimi Ban Yemişti Ah O günler :D

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bu sitede herkes eşitse konu kasmak yerine o beynini biraz kullan ve forum kurallarını oku ve açtığını kategoriye bak şuan açtığın yer bu konuyla alakalı bir yer mi kendinle zıtlaşan biri beni yargılamaz burada ;)

Üye
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Bu sitede herkes eşitse konu kasmak yerine o beynini biraz kullan ve forum kurallarını oku ve açtığını kategoriye bak şuan açtığın yer bu konuyla alakalı bir yer mi kendinle zıtlaşan biri beni yargılamaz burada ;)

Yemin Ederim Amacım Konu Kasmak Değil ... Sadece İmza Yerine banner yazdım tam düzelttip imza yapacaktım ban attın ?

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Konu banner veya imza yazması değil hala anlamamışsın konuyu nereye açacağını bilmiyorsun bana hesap sormaya çalışıyorsun paint terk paylaşımlarını rep karşığında yapman saçma rep istemek yasak sitede.

Üye
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Konu banner veya imza yazması değil hala anlamamışsın konuyu nereye açacağını bilmiyorsun bana hesap sormaya çalışıyorsun paint terk paylaşımlarını rep karşığında yapman saçma rep istemek yasak sitede.

Paintterk paylaşımları derken ?? ben cs6 'da yapıym paintterk nedir ...bu sitede 100 lerdce kişi bi şey paylaşır rep puanı ister ...
Forum kurallarında böle bi yasak yoktur... 2 Yıldır CS6 kullanıyorum Zaten grafikten anlasan paintterk'le imza yapılamayacağını anlarsın ...

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
At bi ban kafan yerine gelsin , Sen banına susamışsın Crypthon kardeşim.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hangı hesapta olursan ol #MorpHeus gelır bulur sizi :D

Üye
9 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:
At bi ban kafan yerine gelsin , Sen banına susamışsın Crypthon kardeşim.

Benden imza istedfiğin günleri unutma tmm ?? daha forumda yenisin ben sen yokken burdaydım bu imzayı kim yaptı sana ??
7Anb8l.gif

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
2 yılı boşa harcamışsın paint terk kardeş. Bir daha rep isteyerek konu aç o zaman görelim yasak mı değilmi

Üye
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
2 yılı boşa harcamışsın paint terk kardeş. Bir daha rep isteyerek konu aç o zaman görelim yasak mı değilmi

Dalgamı geçiyosun benle ben diyorum Photoshop CS6 kullanıyorum.. İstersen Youtube'a imzanasıl yapılır diye video atayım ?? atayımmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...