morphic frequency & Sublim ile bazı şeyleri düzeltme yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar bi kere meraktan bi şeye rastgeldim, insanlar bilinçaltına mesajlar göndererek ve müzikler dinleyerek vucudunda bazı değişiklere yol açabiliyormuş misal;
göz renklerini değiştiriyolar
burunlarını küçültebiliyorlar
asimetriyi engelleyebiliyorlar
stressi ve hayat enerjisini arttırabiliyorlar
kilo verdirtebiliyorlar
ve bunları sadece bi melodi dinleyerek yapıyolar günde 3 saat gibi bi süreçte sizce ne kadar doğru olabilir bu konularla haşır neşir olan birisi varsa biz de başlayalım kafadan kontak olmayalım sonra da hangileri safedir bizi zombi yapmaz falan bilinçaltının gücüne şahsen inanıyorum ben

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İlk Defa Senden Duyuyorum Böyle Bir Şey Olucağını Pek Sanmam Ama Yaptığın Listeden Bir Kaçı İçin Geçerli Olabilir

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk Defa Senden Duyuyorum Böyle Bir Şey Olucağını Pek Sanmam Ama Yaptığın Listeden Bir Kaçı İçin Geçerli Olabilir
bence üstüne düşülmesi gereken konu eğer gerçek olabilirse dünyada tıp biterasxolasxsa

Üye
5 HİZMET YILI
Beyinin belli bölgelerine etki eden sesler frekanslar var dediğin cogu etkiyi veren muzikler var ama onları öyle kolay bulamassın bulsan paralı bile olsa dolandırılma ihtimalin olur illaki

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyinin belli bölgelerine etki eden sesler frekanslar var dediğin cogu etkiyi veren muzikler var ama onları öyle kolay bulamassın bulsan paralı bile olsa dolandırılma ihtimalin olur illaki
dolandırılınca sonuç ne olur peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...