Mortal Kombat tarzı anime önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, daha önce anime hiç izlemedim. Mortal Kombat tarzında bildiğiniz, güzel, çok uzun olmayan anime var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
M O N A RCH
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Lookism çok iyi anime. İlk bölümleri feci duygusal.

Moderatörün son düzenlenenleri:
100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
  1. Attack on Titan (Shingeki no Kyojin): - İnsanlığın dev yaratıkların saldırısına karşı mücadelesini konu alan epik bir anime. Heyecan verici savaşlar, derin karakter gelişimi ve dikkat çekici bir hikaye sunar.
  2. Tokyo Ghoul: - Tokyo'nun gizemli yaratıklarla dolu karanlık dünyasında geçen bir hikaye. Ana karakterin insanlıkla yaratıklık arasındaki çatışmasını anlatırken, derin bir anlatım ve dikkat çekici görseller sunar.
  3. Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba): - Bir genç olan Tanjiro'nun ailesini şeytani bir yaratık tarafından kaybetmesinin ardından intikam arayışını konu alan bir anime. Etkileyici dövüş sahneleri ve duygusal derinliğiyle dikkat çeker.
  4. One Punch Man: - Saitama adındaki kahramanın tek yumrukla düşmanlarını alt ettiği bir mizahi süper kahraman anime. Eğlenceli karakterler, çarpıcı animasyonlar ve mizahi unsurlarla doludur.
  5. Bleach: - Bir lise öğrencisi olan Ichigo'nun ruhları görebilme yeteneğini keşfetmesinin ardından ruh avcısı olarak görev almasını konu alan bir anime. Etkileyici dövüş sahneleri, gizemli düşmanlar ve karakter derinliğiyle dikkat çeker.

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla en iyi animelerden mortal kombata benzeyen aksiyon kavga dövüş içerikli bakiyi önerebilirim dostum

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
asura's wrath

"Biraz Hint mitolojisi, biraz bilimkurgu, biraz da anime soslu olan Asura's Wrath, tüm bu elementleri bir nevi hack 'n slash potasında eriterek karşımıza sunuyor. 8 yarı-tanrı generalden biri olan Asura'nın günün birinde İmparator'u kanlar içinde bulmasıyla hikayemiz başlıyor."

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Record of ragnarok tanrıların savaşı diye geçiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baki ve kengan ashura var benim bildiğim

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka mortal kombat deyince aklıma direkt tekken bloodline geldi bi bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...