Mortal Kombat tarzı anime önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, daha önce anime hiç izlemedim. Mortal Kombat tarzında bildiğiniz, güzel, çok uzun olmayan anime var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
M O N A RCH
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Lookism çok iyi anime. İlk bölümleri feci duygusal.

Moderatörün son düzenlenenleri:
100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
  1. Attack on Titan (Shingeki no Kyojin): 🌟🔥🗡️ - İnsanlığın dev yaratıkların saldırısına karşı mücadelesini konu alan epik bir anime. Heyecan verici savaşlar, derin karakter gelişimi ve dikkat çekici bir hikaye sunar.
  2. Tokyo Ghoul: 🌃🦇🔪 - Tokyo'nun gizemli yaratıklarla dolu karanlık dünyasında geçen bir hikaye. Ana karakterin insanlıkla yaratıklık arasındaki çatışmasını anlatırken, derin bir anlatım ve dikkat çekici görseller sunar.
  3. Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba): 🌸⚔️😈 - Bir genç olan Tanjiro'nun ailesini şeytani bir yaratık tarafından kaybetmesinin ardından intikam arayışını konu alan bir anime. Etkileyici dövüş sahneleri ve duygusal derinliğiyle dikkat çeker.
  4. One Punch Man: 💥👊💪 - Saitama adındaki kahramanın tek yumrukla düşmanlarını alt ettiği bir mizahi süper kahraman anime. Eğlenceli karakterler, çarpıcı animasyonlar ve mizahi unsurlarla doludur.
  5. Bleach: 🌀⚔️👻 - Bir lise öğrencisi olan Ichigo'nun ruhları görebilme yeteneğini keşfetmesinin ardından ruh avcısı olarak görev almasını konu alan bir anime. Etkileyici dövüş sahneleri, gizemli düşmanlar ve karakter derinliğiyle dikkat çeker.
🎬🌟
One Punch Man GIF

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla en iyi animelerden mortal kombata benzeyen aksiyon kavga dövüş içerikli bakiyi önerebilirim dostum

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
asura's wrath

"Biraz Hint mitolojisi, biraz bilimkurgu, biraz da anime soslu olan Asura's Wrath, tüm bu elementleri bir nevi hack 'n slash potasında eriterek karşımıza sunuyor. 8 yarı-tanrı generalden biri olan Asura'nın günün birinde İmparator'u kanlar içinde bulmasıyla hikayemiz başlıyor."

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Record of ragnarok tanrıların savaşı diye geçiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baki ve kengan ashura var benim bildiğim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka mortal kombat deyince aklıma direkt tekken bloodline geldi bi bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...