Motivasyon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vayne R Q AA
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hepinize selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere YKS sonuçları açıklandı. Hiçbir zaman unutmayın ki sizin hayatınız orada yazan sayılar kadar değersiz değil ve olmadı. İyi bir derece yapmış olun ya da kötü fark etmez. Yaşımın bana kattığı bir şey varsa o da hor görüp mal dediğim insanların şuan sadece hayatlarında karşılarına çıkan iyi şeylerden kaynaklı çoğunun benden erken yaşta 20 25 30k para kazanıyor olmasıydı. Lafta üniversite tutturmuştum ama bi bokuma yaramadı bana soracak olursanız. Yaşınızın değerini bilin sadece. Tercih yaparken de yerleştim demek için yerleşmeyin! S2m s2m şehirlerde üniversite okumayın. İmkanınız varsa ailenizden uzaklaşın ki ozaman büyümeye başladığınızı anlıyacaksınız. İyi forumlar

Tamamen yeni bir şeyim kendi kurallarım var
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
seneye bende o lanet strese giricem:(

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet ben de girdim büyük ihtimalle seneye tekrar gireceğim ama değişedebilir duruma göre giren tüm herkes için hakkında hayırlısı olsun diyorum umarım herkes istedikleri bölüm gelmiştir

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sınava giren çok kişii tanıyorum. kimsenin beklediği gibi geçmemiş. Pazartesi günü yönerge yayınlanacak ve sıralamalar düşecek. Moral bozmanı gerektiren hiçbirşey yok. Özel istiyorsanda net gelir zaten ekonomi kötü olduğundan öğrenci bulamayıp sıralamaları düşürecekler. İyi forumlar dilerim :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çoğu tanıdığım mezuna kalıcam diyor bakalım seneye kaç milyon girecek

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sınavda sonuncu olan kişi şuan napıyor acaba

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
başvuru tarihlerini takip edebileceğim bildirim atan bir program varmı ben hep kaçırıyorumda sınavları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...