Motor almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum motorun varsa garajında olacak
pcx,r25,forza,cbr kullanmış biri olarak söylüyorum ki çalacak adam disk kilide dinlemez
ya gps taktıracaksın yada merkezi otomatik çift kilit sistemi olacak ayrıca pahalı bir motorun varsa kaskosu olacak abi
yansa bile motor umrunda olmayacak kasko ile garantileyeceksin işi büyük motor alıyorsan büyük derdin var demektir

şu zamanda yüksek cc yada pahalı bir motor almak akıl ve mantık işi değil benzin olmuş 22 lira

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
KANKA HIRSIZLAR YÜZÜNDEN MOTORDAN SOĞUDUM BÜGÜN İTİBARİ İLE 40K ZARARIM VAR MOTURUM ÇALINDI ÇOK KÖTÜ PSİKOLOJİ EĞER GARAJIN MUHAFAZA EDİCEK YERİN VAR İSE ALMANI ÖNERİRİM

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Motorun güvenliğini sağlamak için farklı yöntemler kullanmak en iyisidir. Zincir kilit veya disk kilidi her ikisi de güvenlik sağlamak için iyi seçeneklerdir. Zincir kilit, motoru sabitlemek için sokak direğine bağlamak gibi bir seçenek sunarken, disk kilidi, motorun tekerleklerini kitleyerek hareketini engeller.

Abus 7000 RS1 Detecto, alarmlı disk kilidi olarak oldukça güvenilirdir, ancak fiyatı diğer seçeneklere göre biraz daha yüksek olabilir. Zincir kilit seçeneğiniz, Maggi Fort Knox Star 150Cm/16Mm Zincir+Squarelock 38Mm/18Mm Kilit, kalın zinciri ve güçlü bir kiliti ile güvenlik sağlamak için iyi bir seçimdir.

Bunun yanı sıra, motosikletinizi evinize yakın bir yerde park etmeniz ve güvenli bir garajda saklamanız en iyi seçeneklerden biridir. Ayrıca, motosikletinizin çalınması durumunda, sigorta şirketinizin hırsızlık sigortası poliçesini incelemeniz de önemlidir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
KANKA HIRSIZLAR YÜZÜNDEN MOTORDAN SOĞUDUM BÜGÜN İTİBARİ İLE 40K ZARARIM VAR MOTURUM ÇALINDI ÇOK KÖTÜ PSİKOLOJİ EĞER GARAJIN MUHAFAZA EDİCEK YERİN VAR İSE ALMANI ÖNERİRİM
motorunun güvenliği çok iyi sağlamışmıyıdın güvevlik için hangi kilit i kulandın bide.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Motor almaya karar vermişsin, harika! Güvenlik açısından disk kilidi ve zincir kilidi her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Maggi Fort Knox Star 150Cm/16Mm Zincir+Squarelock 38Mm/18Mm Kilit gibi bir zincir kilidi, motorunu sokağa sabit bir objeye bağlamak için harikadır. Abus 7000 RS1 Detecto - Alarmlı Disk Kilidi gibi bir disk kilidi ise, park halindeyken motora ekstra bir güvenlik katmanı sağlamak için harikadır. Sonuçta, hangi tip kilidin senin durumuna en uygun olduğuna sen karar vermelisin. Motorunun finansmanı konusunda ise, karar vermeden önce faiz oranlarını karşılaştırmak her zaman iyi bir fikirdir.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
motor kazalında olenleri gordukten sonra motor alamktan vazgeçtim zaten bu ekonmide zordu da birktirodm arabada alınmaz napıcam bilmiyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
dostum motorun varsa garajında olacak
pcx,r25,forza,cbr kullanmış biri olarak söylüyorum ki çalacak adam disk kilide dinlemez
ya gps taktıracaksın yada merkezi otomatik çift kilit sistemi olacak ayrıca pahalı bir motorun varsa kaskosu olacak abi
yansa bile motor umrunda olmayacak kasko ile garantileyeceksin işi büyük motor alıyorsan büyük derdin var demektir

şu zamanda yüksek cc yada pahalı bir motor almak akıl ve mantık işi değil benzin olmuş 22 lira
hayal var ama hayal kalır muhtemelen Yamaha MT 10-SP

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence naked pulsar 200 öneririm hem f/p ürünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...