Motor Marş Tuşu Çalışmama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Motor Süper Çalışıyordu Taa ki Tamire verene Kadar Motoru Vizeye Götürecektim Kontrol Belgesi Gerekiyordu Tamire Götürdüm Bakım Falan Yapıldı(yapılmışşşş) Artık Motorun Marş Tuşu Düzgün Çalışmıyor 100 Defa Deniyorum 1 Defa Çalışıyor Ama Ayak Marşı İle Çalışıyor Tamirci Oraya Pas Çözücü mü Ne Şeyse Dökmüş Yardım Vizeye Girecek Motor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
şimdi ilk olarak belkide marş butonunun kablosu çıktı ki bu benimde basıma geldi bu durumda ayak marşı ile çalıstırman gerek sende galiba o halde ilkez denedin başaramadın ayakmarşını bende ilk denediğimde başaramamıştım bi taktiği varda anlatılcak gibi deil göstermek lazım sen bilen birine denet bence bendede 150 lik vardi bir zamanlar ordan aklima geldi ama kabloya falan mutlaka baktir varsa onda vardir bi b o k l u k
Post automatically merged:

Bide ayak mars moturunun orasini wd40 ile sil temiz tut yag olmasin marsa basarkende zorlama sert basarsan mars motorunu yakmista olabilir moturun marka modelini yazabilirmisin gormedende bisey diyemem bende simdi
Post automatically merged:

Cg 150 modial vultre gibi motorlarda ayni sikintiyi yapiyo marsa basarken emin ol da bas ben bi keresinde ayakligi kaldirmamistim bu motor neden calismiyo diye 30 40 kez marsa basmisimdir ondan sonra mars motorunu elimize aldik sinitimde mk motoru diye ayakliga tekme atarak yamulttum benim motor paketci motoru oldugu icin arkadastan aldiydim carsida gezinirken 2. vitese zor geciyodu tamirciye goturdum 300 tl masraf cikardi bide ondan once 1 kere yattiydi motor kendi dustu bagaji kirdi 108 tl bagaja 250 tl granaja gitti 4000 tl lik motora 2 3 milyar masraf yaptim sonra sattim motor is degil haci kullancaksan ekipmanin olcak 300 tl lik celik kask aldiydim satmak istemedim para lazim olunca letgoya 250 liraya koydum sattim binceksen ekipmanin olcak arkadas

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
öff başka forumlarda araştırmayı bende biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...