Uzman Üye
Fiyatları fena değil ama parça sıkıntısı olur mu acaba diye düşünüyorumRks 250 r sürmüştüm benim olmadı ama çok güzeldi yinede tam konuya hakim deilim yanlış bilgi olmasin
rs200 düşündüğüm motorlardan birtanesi fakat cf kullanıcıları çok kötülüyor motoruSR250 kullanıyorum aktif olarak memnunum. 2.000 kmde şu an. Dedikleri gibi parça sıkıntısı çeken arkadaşlarım çok oldu cf motoda. Ben bir problemini görmedim şu anlık. Ama RS200’de çok yakışıklı duruyor gerçekten.
Konuyu okumadın mı dostum hiç? 250cc demişimh2r tek geçerim
Cf kullanıcıları rs200’ü niye kötülüyor ne hakla kötülüyor anlamadım. ben cf moto 250sr kullanıcısıyım rs200 hakkında hiçbir kötü düşüncem yok.rs200 düşündüğüm motorlardan birtanesi fakat cf kullanıcıları çok kötülüyor motoru
cbr 250r piyasası nasıl şuan yedek parça durumu olsun türkiyeye 2018 yılından beri gelmiyor diye biliyorum fiyatları çok uçuk görünmüyor yedek parça durumu sıkıntı değil ise alınabilir. (ayrıca kmlerin hep yüksek olması biraz göz korkutucu)bütcen yeter mi bilmiyorum ama mt07 alabilirsin çok uçmak istemiyorsan r25 veya cbr 250r al bak keyfine
doğrudur hocam cevrenden ve internetten duyduklarımı söyledim, naked daha mantıklı aslına bakılırsa fakat racing tarzında gözüm var üstteki alıntıdaki arkadaşın dediği gibi 130-160 bandında cbr 250 lerde var ama pulsar 0 olması sebebiyle daha iyi bir seçim mi olur bilemiyorum yardımın için teşekkürlerCf kullanıcıları rs200’ü niye kötülüyor ne hakla kötülüyor anlamadım. ben cf moto 250sr kullanıcısıyım rs200 hakkında hiçbir kötü düşüncem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?