Motor önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, motor almayı kafaya koydum 250cclik bir motor bakıyorum daha çok racing tarzı bakıyorum fakat naked önerisinede açığım veya başlangıç olarak yuki gp2 tarzı birşeyde alabilirim düşündüğüm motorlar şimdilik aşağıda yazdıklarım. Kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum

CF 250SR
BAJAJ PULSAR RS200
N250
NK250
YZF R25
YUKİ GP2
RKS 250R

Üye
2 HİZMET YILI
Rks 250 r sürmüştüm benim olmadı ama çok güzeldi yinede tam konuya hakim deilim yanlış bilgi olmasin

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
SR250 kullanıyorum aktif olarak memnunum. 2.000 kmde şu an. Dedikleri gibi parça sıkıntısı çeken arkadaşlarım çok oldu cf motoda. Ben bir problemini görmedim şu anlık. Ama RS200’de çok yakışıklı duruyor gerçekten.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
SR250 kullanıyorum aktif olarak memnunum. 2.000 kmde şu an. Dedikleri gibi parça sıkıntısı çeken arkadaşlarım çok oldu cf motoda. Ben bir problemini görmedim şu anlık. Ama RS200’de çok yakışıklı duruyor gerçekten.
rs200 düşündüğüm motorlardan birtanesi fakat cf kullanıcıları çok kötülüyor motoru

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
rs200 düşündüğüm motorlardan birtanesi fakat cf kullanıcıları çok kötülüyor motoru
Cf kullanıcıları rs200’ü niye kötülüyor ne hakla kötülüyor anlamadım. ben cf moto 250sr kullanıcısıyım rs200 hakkında hiçbir kötü düşüncem yok.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bütcen yeter mi bilmiyorum ama mt07 alabilirsin çok uçmak istemiyorsan r25 veya cbr 250r al bak keyfine

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bütcen yeter mi bilmiyorum ama mt07 alabilirsin çok uçmak istemiyorsan r25 veya cbr 250r al bak keyfine
cbr 250r piyasası nasıl şuan yedek parça durumu olsun türkiyeye 2018 yılından beri gelmiyor diye biliyorum fiyatları çok uçuk görünmüyor yedek parça durumu sıkıntı değil ise alınabilir. (ayrıca kmlerin hep yüksek olması biraz göz korkutucu)

Cf kullanıcıları rs200’ü niye kötülüyor ne hakla kötülüyor anlamadım. ben cf moto 250sr kullanıcısıyım rs200 hakkında hiçbir kötü düşüncem yok.
doğrudur hocam cevrenden ve internetten duyduklarımı söyledim, naked daha mantıklı aslına bakılırsa fakat racing tarzında gözüm var üstteki alıntıdaki arkadaşın dediği gibi 130-160 bandında cbr 250 lerde var ama pulsar 0 olması sebebiyle daha iyi bir seçim mi olur bilemiyorum yardımın için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dominar 250 aktif olarak kullanıyorum bence gayet yakışıklı duruyor satıp 400 lüğünü almayı düşünüyorum kolay kolay arıza vereceğini düşünmüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. CF 250SR: Bu motosiklet, performans ve dayanıklılığıyla bilinir. Fiyat/performans açısından oldukça caziptir. Ancak, bazı kullanıcılar CF markasının satış sonrası hizmetlerinin sınırlı olabileceğini belirtmektedir, bu yüzden bu konuda biraz daha araştırma yapmanız faydalı olabilir.
  2. BAJAJ PULSAR RS200: Bu motosikletin güçlü bir motoru ve sportif görünümü var. Pulsar serisi genellikle yakıt verimliliği ve düşük işletme maliyetleriyle bilinir. Satış sonrası hizmet ve yedek parça erişimi konusunda geniş bir ağa sahiptir.
  3. N250 ve NK250: Bu modeller genellikle uygun fiyatları ve performanslarıyla dikkat çeker. Çin menşeili olmaları bazı kullanıcılar için güvenilirlik konusunda endişe yaratabilir, ancak son yıllarda kalite ve güvenilirlik konusunda ciddi gelişmeler kaydetmişlerdir.
  4. YZF R25: Yamaha'nın R serisi, performans odaklı motosikletleriyle ünlüdür. R25, yüksek devirli motoru ve sportif şasisiyle dikkat çeker. Bu motosikletin kullanıcılar tarafından genellikle beğenildiğini görmektesiniz.
  5. YUKİ GP2: Yuki GP2, sportif bir görünüme sahip olan ve genellikle başlangıç seviyesi için uygun fiyatlı bir seçenektir. Yuki markası bazı kullanıcılar tarafından performans ve dayanıklılık konusunda endişe yaratabilir, bu yüzden bu konuda biraz daha araştırma yapmanız faydalı olabilir.
  6. RKS 250R: Benelli'nin RKS 250R modeli, sportif bir naked tarza sahiptir ve güçlü bir motor sunar. Benelli'nin marka olarak güvenilirliği ve kalitesi genellikle olumludur.
Bu seçenekler arasında dikkate almanız gereken faktörler, kullanım amacınız, bütçeniz, satış sonrası hizmetlerin erişilebilirliği ve motosikletin size sunduğu deneyimdir. Her bir motosikletin test sürüşünü yaparak, kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı belirleyebilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir kullanıcı incelemesi okumanız ve bir bayiden daha fazla bilgi almanız da faydalı olabilir. İyi şanslar ve güvenli sürüşler dilerim!

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
paran varsa r25 bütçen o kadar yoksa rs 200 al çin malından uzak dur tavsiyem budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...