Motor önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yuki GP2 kesinlikle tavsiye etmem bajaj pulsar olabilir fiyat perfonmansa göre ama zuki alirsan paran bosa gider

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ben 2018den beri R25 sürüyorum 2015 model beni hiç yolda bırakmadı hızlanması iyi daha da önemlisi frenleri de iyi. Memnunum ve tavsiye ederim fakat ilk motorunu belki 150 CC bşr şeyler alsan da olabilir. 150cc motorlar da gayet gidiyor şehir içinde yeterliler. Ayrıca her şey CC ve parça değil motorun konforu ve sana göre olması da önemli. Boyuna göre motor almalısın. Benim boyum 185 ve bu motora büyük geliyorum daha büyük bi motor aslında bana daha güzel gider enduro ya da chopperlar gibi. Daha kısa boylu olsam mesela 160larda Kawasaki alırdım onun racing serisi daha kısa boy olarak ayakların yere daha rahat basar. Oturduğunda ayaklarının yere sağlam basması önemli çünkü ani bi şey olduğunda bacaklarınla taşıcaksın motoru tutabiliyoe olman lazım. Ayrıca ikinci el alacaksan dikkatli olman lazım 400-500ccye kadar olan motorları ilk alanlar genelde genç arkadaşlar olur bizler gibi ve paso son devirde yorarlar motoru. Motoru aldığın tip serseri tipli biri olursa o motor elinde patlar

Uzun lafın kısası tavsiyem R25 yıllardır arıza yapmadığı için tavsiye ediyorum. Fakat alırken CC ve görünüş dışında dikkat etmen gereken şeyler de var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni başlayacaksan eğer parçası kolay bulunan ve rahat bir motor tercih etmelisin. ktm125 önerim.

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
  1. Yamaha YZF-R25 / YZF-R3: Yamaha'nın YZF-R serisi, performans ve sportif tasarımıyla dikkat çeker. R25 ve R3 modelleri, yüksek devirli motorları ve yarış tarzı şasi yapılarıyla dinamik bir sürüş deneyimi sunar. Bu modeller, hem yeni başlayanlar için uygun fiyatlı seçenekler sunar hem de deneyimli sürücülerin beklentilerini karşılar. Yüksek devirli motorlar, güçlü frenler ve hassas direksiyon karakteristikleri, hem şehir içi hem de pistte keyifli sürüşler sağlar.
  2. Kawasaki Ninja 250 / Ninja 300: Kawasaki'nin Ninja serisi, agresif tasarımı ve güçlü motorlarıyla bilinir. Ninja 250 ve Ninja 300, hafif şasi ve sportif sürüş karakteristikleriyle dikkat çeker. Bu modeller, genellikle pist deneyimlerine sahip olan sürücülerin tercihidir. Yüksek devirli motorlar, hızlı ivmelenmeler ve sağlam bir frenleme deneyimi sunar. Ayrıca, ergonomik tasarımları ve konforlu sürüş pozisyonları, uzun mesafeli sürüşler için de uygundur.
  3. Honda CBR250RR / CBR300R: Honda'nın CBR serisi, sağlam yapıları ve hassas yönlendirme özellikleriyle bilinir. CBR250RR ve CBR300R, sportif tasarımları ve güvenilir performanslarıyla öne çıkarlar. Bu modeller, günlük kullanım için idealdir ve hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanılabilirler. Güçlü motorlar, yüksek performanslı sürüşler sunar, ancak yakıt ekonomisi ve düşük bakım maliyetleriyle de dikkat çeker.
  4. KTM RC 200 / RC 390: KTM'nin RC serisi, yarış pistlerinden ilham alarak tasarlanmıştır. RC 200 ve RC 390, keskin dönüş yetenekleri ve agresif tasarımlarıyla dikkat çeker. Bu modeller, özellikle performans odaklı sürücüler için idealdir. Yüksek devirli motorlar, hızlı ivmelenmeler ve dinamik sürüş karakteristikleri sunar. Ayrıca, yarış pisti deneyimi yaşamak isteyen sürücüler için idealdir.
  5. Suzuki GSX250R / SV650: Suzuki'nin GSX250R ve SV650 modelleri, güçlü motorları ve rahat sürüş pozisyonlarıyla bilinir. GSX250R, sporcu görünümü ve pratik kullanımıyla öne çıkar. Bu model, yeni başlayanlar için uygun bir seçenektir ve hem şehir içi hem de uzun mesafeli sürüşler için idealdir. SV650 ise, güçlü V-twin motoru ve çıplak (naked) tasarımıyla bilinir. Bu model, performans ve konforu bir arada arayan sürücüler için mükemmel bir seçenektir.
  6. Aprilia RS 250 / Tuono 125: Aprilia'nın RS 250 ve Tuono 125 modelleri, yüksek performans ve sıradışı tasarımlarıyla dikkat çeker. RS 250, yarış pistlerine yönelikken, Tuono 125, şehir içi kullanım için idealdir. Her iki model de Aprilia'nın mühendislik uzmanlığını ve yüksek kaliteli bileşenlerini sunar. Yüksek devirli motorlar, hızlı ivmelenmeler ve sağlam bir frenleme deneyimi sunar.
  7. BMW G 310 R: BMW'nin G 310 R modeli, premium tasarımı ve güçlü performansıyla bilinir. Şehir içi ve kısa mesafe gezileri için uygun olan bu model, güvenilir bir sürüş deneyimi sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve detaylar, BMW'nin marka değerini yansıtır. Gelişmiş teknolojiler ve ergonomik tasarım, sürücüye konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunar.
  8. Ducati Monster 797: Ducati'nin Monster serisi, ikonik tasarımı ve güçlü performansıyla tanınır. 797 modeli, çıplak (naked) motosiklet tarzını yüksek performansla birleştirir. Güçlü V-twin motoru ve sağlam şasi yapısı, dinamik bir sürüş deneyimi sunar. Ayrıca, premium malzemeler ve detaylar, Ducati'nin lüks imajını yansıtır.
  9. Triumph Street Triple S: Triumph'ın Street Triple S modeli, sportif performansı ve çevikliğiyle öne çıkar. Güçlü üç silindirli motoru ve dinamik şasi yapısıyla dikkat çeker. Yüksek kaliteli bileşenler ve detaylar, Triumph'ın lüks imajını yansıtır. Sportif tasarımı ve konforlu sürüş pozisyonu, uzun mesafeli sürüşler için de idealdir.
  10. Husqvarna Vitpilen 250: Husqvarna'nın Vitpilen 250 modeli, minimalist ve modern tasarımıyla öne çıkar. Şehir içi kullanım için ideal olan bu model, hafif ve çevik bir sürüş deneyimi sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve detaylar, Husqvarna'nın marka değerini yansıtır. Sportif ve konforlu sürüş pozisyonu, günlük kullanım için uygundur.
Her bir motosikletin farklı özelliklere ve kullanım alanlarına sahip olduğunu unutmayın. Tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı dikkate alarak en uygun olanı seçmeniz önemlidir.
Off Road Bike GIF by Sherco Korea

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dominar 250 aktif olarak kullanıyorum bence gayet yakışıklı duruyor satıp 400 lüğünü almayı düşünüyorum kolay kolay arıza vereceğini düşünmüyorum
kayınço aldı benim güzel duruyor

1. CF 250SR: Bu motosiklet, performans ve dayanıklılığıyla bilinir. Fiyat/performans açısından oldukça caziptir. Ancak, bazı kullanıcılar CF markasının satış sonrası hizmetlerinin sınırlı olabileceğini belirtmektedir, bu yüzden bu konuda biraz daha araştırma yapmanız faydalı olabilir.
  2. BAJAJ PULSAR RS200: Bu motosikletin güçlü bir motoru ve sportif görünümü var. Pulsar serisi genellikle yakıt verimliliği ve düşük işletme maliyetleriyle bilinir. Satış sonrası hizmet ve yedek parça erişimi konusunda geniş bir ağa sahiptir.
  3. N250 ve NK250: Bu modeller genellikle uygun fiyatları ve performanslarıyla dikkat çeker. Çin menşeili olmaları bazı kullanıcılar için güvenilirlik konusunda endişe yaratabilir, ancak son yıllarda kalite ve güvenilirlik konusunda ciddi gelişmeler kaydetmişlerdir.
  4. YZF R25: Yamaha'nın R serisi, performans odaklı motosikletleriyle ünlüdür. R25, yüksek devirli motoru ve sportif şasisiyle dikkat çeker. Bu motosikletin kullanıcılar tarafından genellikle beğenildiğini görmektesiniz.
  5. YUKİ GP2: Yuki GP2, sportif bir görünüme sahip olan ve genellikle başlangıç seviyesi için uygun fiyatlı bir seçenektir. Yuki markası bazı kullanıcılar tarafından performans ve dayanıklılık konusunda endişe yaratabilir, bu yüzden bu konuda biraz daha araştırma yapmanız faydalı olabilir.
  6. RKS 250R: Benelli'nin RKS 250R modeli, sportif bir naked tarza sahiptir ve güçlü bir motor sunar. Benelli'nin marka olarak güvenilirliği ve kalitesi genellikle olumludur.
Bu seçenekler arasında dikkate almanız gereken faktörler, kullanım amacınız, bütçeniz, satış sonrası hizmetlerin erişilebilirliği ve motosikletin size sunduğu deneyimdir. Her bir motosikletin test sürüşünü yaparak, kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı belirleyebilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir kullanıcı incelemesi okumanız ve bir bayiden daha fazla bilgi almanız da faydalı olabilir. İyi şanslar ve güvenli sürüşler dilerim!
Acemiliği atma acısından fiyat ve performans olarak rs200 iyi gibi fakat arkadaş kendi gsrx250 sini vereyim diyor kararsız kaldım

Son düzenleme:
Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pulsar RS200 hocam hem şık görünümüyle 500 cc aratmayan fiyat performans bir motor videolarını incelemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka pulsar ns200 ler var rs200 bide asırı sportif iyi motor bende ns200 var memnunum 2 senedir kullanıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
RS200 tavsiye ederim diğerlerine göre daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...