motor önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öncelikle selam daha önce ben de zx 4r modeli bir motorum vardı ancak çok büyük kaza atlattıktan sonra motor da hurdaya çıkınca tekrardan motor almam gerekti çünkü iş ev çok uzak toplu taşıma da 20 tl oldu her gün 40 40 40 diye gitmektense dedim hem motorum olsun hem de ara ara gezerim diye küçük iş ev ara sıra gezmelik motor arıyorum (misal drift l tarzı) 125cclik bir motor arıyorum kullandığınız kulaktan dolma bilgilerle ve yorum kasmak için uğraşan tiplemelerle dolu olmadığı sürece lütfen öneride bulunun şahsen ben fiyatı ve bol parça nedeniyle drift l almayı düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? (BÜTÇE BİRAZ AZ MAALESEF AZ BİRİKMİŞ ÇOK KREDİ İLE ÇÖZECEĞİM İŞİ VE SCOOTER ÖNERMEYİN)

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
CBR 125 R alabilirsin. Kuzenime beraber gidip aldık başlangıç motoruydu 2 yıldır hala kullanıyor. Kronik sorunları var falan filan diye çok söylediler bize alırken ama 2 yıldır hiçbir sorun yaratmadı. Tamamen kullanışa bağlı. Sadece işe gel git yapacaksan neden scooter istemiyorsun? Gayet işini görür gibi aslında.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
pcx 125 olabilir hem az yakıyor hemde rahat bir motor bende vardı bakımlarını sürekli yapıyordum ve bi problem yaratmadı scooter tarzı seviyorsan güzel olabilir

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
pulsarların 125cc lıklerıne bak hem uygun hem sık duruyo

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bütçene göre değişir ama kuba nın motorları sağlam oluyor STORM 125 MAXI araştıra bilirsin sağlam modellerinden hem de tassaruflu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
reis scooter al honda activa s var 125 cok ta güzel gidiyo seni tatmin eder diye düşünüyorum fiyat 55 60 k arası

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
fiyat performans arıyosan drift l güzel fakat çin malı kroniği falanda oluyor paranı bajajdan yana kullanabilirsin veya hint malı olarak tvs falan varda piyasasıda hareketli olduğundan ben bajaj öneririm satmasıda senin için rahat olur sonrasında eski japonda alabilirsin ama tabi sen bilirsin

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
honda ve yamaha dışında motor alırsan üzülürsün illaki sanayiden çıkmazsın söylemiş olayım hocam

Üye
1 HİZMET YILI
CBR 125 R alabilirsin. Kuzenime beraber gidip aldık başlangıç motoruydu 2 yıldır hala kullanıyor. Kronik sorunları var falan filan diye çok söylediler bize alırken ama 2 yıldır hiçbir sorun yaratmadı. Tamamen kullanışa bağlı. Sadece işe gel git yapacaksan neden scooter istemiyorsun? Gayet işini görür gibi aslında.
parasına degmez bence beyler

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Z4 kullanmışsın tutupta aynı kaza yapacağını düşünmem 125 lik bişey olsun iyi olsun hoş olsun diyorsan cbr125 alcan yada 150 nk alcan çok yıpranmamış 2. Eli zor bulunuyor ama iyiside var onunda haricinde scooter istemiyorum demişsin ama jetx sym bakmanı önerim haricinde Copper istersen regal raptor önerim parça çok ucuz yakar güzelde sesi var

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
tabikide CG kankam ölüm kasa hashshha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...