Motorsiklet ceza yeme sınırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaslar selamlar uzun zamandir yoktum yurt disi olaylarm felan oldu neyse tekrardan katildim geldim

Sorum su
Motorsiklet surucusuyum
R25

Motorumla 2 kez polisten kactim
Birinde dur ihtarinana uymamak ve sari isikta gecmek diye bir maddeden 2100 lira
(08/09/2024)
Digerin de ise kaskim olmadigi icin 690 lira yazdi
(15/09/2024)

Bunlar hep plakaya yazildigi için ehliyete bi zararı olurmu motor benim uzerime
Birde herhangi bir sınırı falan varmi örnek bir ay icinde 3 kez yemek men muayneden falan gibi

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
reis sınırı var diye biliyorum ama yinede iyice araştırman iyi olur aman dıyım motor gg olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Var dostum ama trafik polisi seni çevirip ceza yazarsa ehliyet puanından düşer,ehliyet puanın 0 a inerse,kotü sürucu olduğu icin tekrardan ehliyet sınavına girmek zorunda kalırsın yada 100 puanı ehliyet kursundan ödemek zorunda kalirsin
Trafik polisinin seni çevirip hem plakana hem ehliyetine ceza yazarsa bu durum işler
Öbür türlü herkesin plakasına ceza yazıliyor ,plakana yazıldıysa sıkinti olmaz öder geçersin
Ama 1 ay içinde fazla ceza yememeye bak,üst üste ceza yersen ehliyet puanini etkiler

Hiç unutmuyorum bir gün Motorsikletle Ters yönden gittiğim için 4750 tl ceza yemişim halbuki şehir içinde olmayan bir ara sokaktı nereden görüp ceza yazdılarsa
:d

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@yusufcanbl
1 sene içinde 100 ceza puanını aşma,aşarsan yeniden ehliyete yazılmak zorunda kalırsın,aktif ceza puanını e devletten görebilirsin dostum,aktif ceza puanin bir sene içinde 75 puanı aşamadıgı icinde sorun olmaz ama trafik polisinden kaçmak için dur ihtarına uymazsan -20 ceza puanı ve kırmızi işıkta geçtigin içinde -20 toplamda -40 ceza puani yersin,ayrıca trafik polisi motosikletli yunus polisi ve kovalamaca işine girdiysen ve dur ihtarina uymayıp kaçarsan polis şüpelenir tutuklama yetkisi vardır, o yüzden ceza yiyeceğini biliyorsan polisten kaçma usulca sana verilecek ceza makbuzunu al 🙂
Eğer ki polisin altında bmw r1250 gs varsa hiç şansin yok r25 bile kurtarmaz seni,600cc ile yakalanıp çok ceza yiyen adam gördüm,kacman için 1000cc lik bir cabavar olmasi gerekli altında

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...