Biz İstanbul'dan memleketimiz Tokat'a taşınacağız CBR 250 R' marka/model bir motosikletimiz var bunu nasıl Tokat'a kargolayabiliriz. Kargo şirketlerine baktım en aşağısı 4000 tl istiyor ve 1 ayda getiririz diyorlar. Motosiklet zaten eski kasa birşey 13 14 milyar fln 4000 tl kargoya ödeyemeyiz nasıl göndereceğiz biz bu motoru memlekete bir fikri olan varmı
ben götürmeyeceğim babam götürecek ancak babamında 1150 km gidecek Tecrübesi yok acemi ve Motosiklet Super Sport çok feci bel ağrısına sebep olur uzun yolda
ben götürmeyeceğim babam götürecek ancak babamında 1150 km gidecek Tecrübesi yok acemi ve Motosiklet Super Sport çok feci bel ağrısına sebep olur uzun yolda
Geri dönüş için bilet paramı al tokata kadar süreyim motoru
Kamyon arkasına yükleyip götürebilirsin. (cg motorlarını otobüse koyup götüreni görmüştüm fakat bayram ağzı olduğu için şu an hiçbir firma kabul etmez)
Bende Manisadan - Tekirdağ ' a motosiklet getirtmiştim 600RR bir nakliye şirketiyle anlaştım 300 TL ye getirdiler. Baya oluyor tabi kargo işine hiç girme çok fiyat çekiyorlar direk nakliyecilerle konuş.
Hemşerim benim.
Dostum bence bir nakliyatçı ile konuşup anlaş. Eğer yakın zamanda Tokat'a giden var ise ucuza getirtebilirsin. Otobüse vs. alacaklarını pek sanmıyorum. Kargocular çok sıkıntı çıkartacaktır.
hepinize teşekkür ederim NİKSARKALE adlı firmayla anlaştık 75 Tlye kabul ettiler kargolamayı hemde 8 saatte bizim için müthiş bir fırsattı değerlendirdik yinede hepinize teşekkürler