Motosiklet Kargolama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biz İstanbul'dan memleketimiz Tokat'a taşınacağız CBR 250 R' marka/model bir motosikletimiz var bunu nasıl Tokat'a kargolayabiliriz. Kargo şirketlerine baktım en aşağısı 4000 tl istiyor ve 1 ayda getiririz diyorlar. Motosiklet zaten eski kasa birşey 13 14 milyar fln 4000 tl kargoya ödeyemeyiz nasıl göndereceğiz biz bu motoru memlekete bir fikri olan varmı

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
hocam nasıl taşırsınız bilmem ama benzinini atıp kendin götürsen daha ucuza götürürsün.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben götürmeyeceğim babam götürecek ancak babamında 1150 km gidecek Tecrübesi yok acemi ve Motosiklet Super Sport çok feci bel ağrısına sebep olur uzun yolda
hocam nasıl taşırsınız bilmem ama benzinini atıp kendin götürsen daha ucuza götürürsün.
Post automatically merged:

Motosiklet boyutuda bukadar otobüse filan sığarmı acaba ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

not : resim aynı motorun fotoğrafıdır temsilidir

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ben götürmeyeceğim babam götürecek ancak babamında 1150 km gidecek Tecrübesi yok acemi ve Motosiklet Super Sport çok feci bel ağrısına sebep olur uzun yolda
motor bilgim yok ben sadece söylemek istedim birde nakliyat kamyonuna yüklesen olabilir belki

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Geri dönüş için bilet paramı al tokata kadar süreyim motoru :D

Kamyon arkasına yükleyip götürebilirsin. (cg motorlarını otobüse koyup götüreni görmüştüm fakat bayram ağzı olduğu için şu an hiçbir firma kabul etmez)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bende Manisadan - Tekirdağ ' a motosiklet getirtmiştim 600RR bir nakliye şirketiyle anlaştım 300 TL ye getirdiler. Baya oluyor tabi kargo işine hiç girme çok fiyat çekiyorlar direk nakliyecilerle konuş.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hemşerim benim. :D
Dostum bence bir nakliyatçı ile konuşup anlaş. Eğer yakın zamanda Tokat'a giden var ise ucuza getirtebilirsin. Otobüse vs. alacaklarını pek sanmıyorum. Kargocular çok sıkıntı çıkartacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hepinize teşekkür ederim NİKSARKALE adlı firmayla anlaştık 75 Tlye kabul ettiler kargolamayı hemde 8 saatte bizim için müthiş bir fırsattı değerlendirdik yinede hepinize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...