- Admin
Kanka biz fakirler olarak senin üzülmene çok üzüldük bilesin yanibu oyunun cracklenmesine üzüldüm açıkcası.
oyun şuan piyasadaki en iyi kopya koruma sistemi olan denuvoyu entegre etmedi paraya kıyamadılar anlaşılan sadece steam korunması vardı haliyle oda max 1 gün dayandıbu oyunun cracklenmesine üzüldüm açıkcası.
oyun global key'e göre türkiye'de yarı fiyatına satılıyor, ayrıca zengin bir insan değilim ama paramı mantıklı şeylere harcamayı biliyorum. Sigara içmiyorum sigara içseydim sadece 6 günde sigaraya bu oyunun parasını verecektim, mantıklı fedakarlıklar aslında çok şey kazandırıyor.Kanka biz fakirler olarak senin üzülmene çok üzüldük bilesin yani![]()
Anlıyorum kanka sende şeylerdensin sanırım sıgara içmezsen şu ev ve araba senin olur xd benim anlatmaya çalıştığım şey para vermeden oynayabilmek varken neden para vereyimoyun global key'e göre türkiye'de yarı fiyatına satılıyor, ayrıca zengin bir insan değilim ama paramı mantıklı şeylere harcamayı biliyorum. Sigara içmiyorum sigara içseydim sadece 6 günde sigaraya bu oyunun parasını verecektim, mantıklı fedakarlıklar aslında çok şey kazandırıyor.
Yani 1 gün dayandı yeterlioyun şuan piyasadaki en iyi kopya koruma sistemi olan denuvoyu entegre etmedi paraya kıyamadılar anlaşılan sadece steam korunması vardı haliyle oda max 1 gün dayandı
böyle düşünmene üzüldüm...Anlıyorum kanka sende şeylerdensin sanırım sıgara içmezsen şu ev ve araba senin olur xd benim anlatmaya çalıştığım şey para vermeden oynayabilmek varken neden para vereyim![]()
Ayrıca, yaşlı bir tane amca canlı yayında Prey'i 1.5 saatte kırıyordu. Prey'de denuvo ile korunuyordu.oyun şuan piyasadaki en iyi kopya koruma sistemi olan denuvoyu entegre etmedi paraya kıyamadılar anlaşılan sadece steam korunması vardı haliyle oda max 1 gün dayandı
denuvo bu son zamanlar aşırı korur oldu öyle deme eskisi gibi değil adamlar ciddi ciddi koruyor pes fifa mortal planet zoo ve daha sayamadığım kadar oyun +100 günü geçti çoğuAyrıca, yaşlı bir tane amca canlı yayında Prey'i 1.5 saatte kırıyordu. Prey'de denuvo ile korunuyordu.
son zamanlarda o sektörden çok uzağım ama +100 gün çok ciddi bir rakam.denuvo bu son zamanlar aşırı korur oldu öyle deme eskisi gibi değil adamlar ciddi ciddi koruyor pes fifa mortal planet zoo ve daha sayamadığım kadar oyun +100 günü geçti çoğu
Oyunu yapan firmanın çalışanlarına verdiği maaşı geri kazanabilip kâr yapabilmesi için.Anlıyorum kanka sende şeylerdensin sanırım sıgara içmezsen şu ev ve araba senin olur xd benim anlatmaya çalıştığım şey para vermeden oynayabilmek varken neden para vereyim![]()
Kanka bu açıdan bakarsan creak yapıp para kazanan insanların parasını kim vericek?Oyunu yapan firmanın çalışanlarına verdiği maaşı geri kazanabilip kâr yapabilmesi için.