Oyunlar sanat eseri diye geçiyor yaptıkları yasal değil suç. Oyunu orjinal ve ya korsan yoluyla oynanmasına lafım yok sadece söylüyorumKanka bu açıdan bakarsan creak yapıp para kazanan insanların parasını kim vericek?
Oyunlar sanat eseri diye geçiyor yaptıkları yasal değil suç. Oyunu orjinal ve ya korsan yoluyla oynanmasına lafım yok sadece söylüyorumKanka bu açıdan bakarsan creak yapıp para kazanan insanların parasını kim vericek?
dostum zaten ülkemizde korsan fazla olduğu için fiyatlar bu kadar pahalıEmeklerine Yazık Adamların Ancak Fiyat Olarak 70 TL Bandında İlerlemesi Gerekiyordu Cracklenmesini Hakettiler Yani Bir Açıdan
Aga para gidicek diye denuvo kullanmazsan ilk günden patlatırlar, ama bu ***** değil bir emülatör yöntemiyle oynuyorlarOyun yeni çıktı, hileleri, modları, crackleri piyasada dolaşıyor bu ne hız agacım xd
Parası olmayanlar için güzel bir sistem, bencil düşünme.bu oyunun cracklenmesine üzüldüm açıkcası.
Kanka biz fakirler olarak senin üzülmene çok üzüldük bilesin yani![]()
Superonlıne kullanıyorum kankamttnet kullanıcısıysanız ttneti playstore'unda adsl ya da fiber net faturasına ek taksitle oyunlar satılıyor. hem de steamden daha ucuz. key veriyorlar oyunu steamden aktifleştiriyorsunuz. orjinal oyun isterseniz güzel bir alternatif yol.