Gülen İnsan
Süper Üye
kardeş bu nasıl çalışıyor oyunun dosyanısn içine atınınca ne olacak anlamadım soylermisin acıklama yapmamıssın hiç bu nasıl hile
Arkadaş çeviriden yapmış öyle denk gelmiş heralde. Saati donduruyor aynı günde kalıyor kısacası.Eline sağlık dostum. Gündüz dondur derken akşam mı olmuyor anlamadım orayı ?
Bro multiplayerda değil singleda yapılıyor bir sorun olmaz türk oyunu vs ne alakaÖncelikle paylaşım için teşekkürler dostum, ama ben bu oyun da hile kullanılmasına karşıyım, gerçekçiliği ve oyun zevkini kaçırıyor. Üstelik türk yapımı bir oyuna bunu yapmakta yakışmaz bence![]()
Dostum ben de biliyorum single da yapıldığını o yüzden diyorum ya zaten bütün zevki ve gerçekçiliği kaçırıyor diye, bu benim tercihim. Ayrıca türk oyunu ne alaka diyosun da bence çok alakası var uzun zamanların en popüler oyunu oldu mount & blade ... Bu yüzden bu başarımızı böyle şeylerle bozmamalıyız ki diğer yabancı oyuncular da hileye alışıp sonra oyundan erken bıkmasınlar. Bu benim düşünce tarzım katılan katılır katılmayan katılmaz. Orası beni pek de ilgilendirmez açıkçası.Bro multiplayerda değil singleda yapılıyor bir sorun olmaz türk oyunu vs ne alakaHerkesin kendi zevki ama hile ile oynayınca bir amacı kalmıyor oyunun orası ayrı.
Sağol dostumArkadaş çeviriden yapmış öyle denk gelmiş heralde. Saati donduruyor aynı günde kalıyor kısacası.