Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeş bu nasıl çalışıyor oyunun dosyanısn içine atınınca ne olacak anlamadım soylermisin acıklama yapmamıssın hiç bu nasıl hile

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çok iyi olmuş eline sağlık kral

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
elinize sağlık hocam temiz iş çıkarmışsınız

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eline sağlık üstat. nasıl bir oyundur. ilk günden kırılıp arkasından hilesi geliyor :D

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle paylaşım için teşekkürler dostum, ama ben bu oyun da hile kullanılmasına karşıyım, gerçekçiliği ve oyun zevkini kaçırıyor. Üstelik türk yapımı bir oyuna bunu yapmakta yakışmaz bence :)

Üye
6 HİZMET YILI
Hata veriyo
Post automatically merged:

SEÇENEKLER
Savaş Seçenekleri

Alt + Num 1 - Sonsuz Sağlık
Alt + Num 2 - Sonsuz At Sağlığı
Alt + Num 3 - Sonsuz Kalkan Dayanıklılığı
Alt + Num 4 - Sonsuz Parti Sağlığı
Alt + Num 5 - Bir İsabet Öldür
Alt + Num 6 - Yakın Dövüş Hasarını Yoksay

Harita Seçenekleri
Ctrl + Num 1 - Altın Düzenle
Ctrl + Num 2 - Etki Düzenle
Ctrl + Num 3 - Sonsuz Yiyecek
Ctrl + Num 4 - Maksimum Moral
Ctrl + Num 5 - Ticaret / Değişim Öğeleri
Ctrl + Num 6'yı Azaltma - Maksimum Taşıma Kapasite
Ctrl + Num 7 - Oyun Hızını Ayarla
Ctrl + Num 8 - Hareket Hızı
Ctrl + Num 9 - Yavaş AI Hareket Hızı
Ctrl + Num 0 - Takas Teklifi Her Zaman Kabul Edilen
Ctrl + Num. - Gündüz Dondur

Ctrl + F1 - Sonsuz Beceri XP
Ctrl + F2 - Beceri XP Çarpanı
Alt + F1 - Sonsuz Öznitelik Noktaları
Alt + F2 - Sonsuz Odak Noktaları
Ctrl + F5 - Sonsuz Şöhret
Ctrl + F6 - Ünlü Çoğaltıcı
Ctrl + F7 - Sonsuz Smithy Dayanıklılık
Ctrl + F8 - Sonsuz Smithy Malzemeleri
Ctrl + F9 - Tüm Smithy Parçalarının Kilidini Aç
Ctrl + F10 - Sonsuz Birlikler XP
Ctrl + F11 - Birlikler XP Çarpanı

Alt + F5 - Maksimum Karakter İlişkisi
Alt + F6 - İkna / Konuşma Her Zaman Başarılı

NOTLAR
  1. Karakter menüsünü iki kez açarken “Sonsuz Özellik Noktaları” ve “Sonsuz Odak Noktaları” etkinleşir.
  2. Bir beceri XP kazandığında “Sonsuz Beceri XP” etkinleşir.
  3. Düşman saldırılarını engellediğinizde “Sonsuz Kalkan Dayanıklılığı” etkili olur.
  4. “Sonsuz Parti Sağlığı”, at değil, oyuncu dahil tüm parti için çalışır.
  5. “Sonsuz Şöhret”, şöhret kazanıldığında yürürlüğe girer; “Renown Multiplier”: Görüntüleme değeri etkilenmez, elde ettiğiniz gerçek miktar çarpılır.
  6. “Infinite Smithy Materials” yalnızca sahip olduğunuz malzemeler için çalışır, sahip olmadığınız malzemeler üzerinde hiçbir etkisi yoktur.
  7. “Tüm Smithy Parçalarının Kilidini Aç”: Smithy'ye girmeden önce etkinleştirin, bu seçenek tüm parçaların kilidini geçici olarak açar.
  8. Birlikler XP kazandığında “Sonsuz Birlikler XP” etkinleşir.
GÜNCELLEMELER
2020.04.04:

1. “ Yakın Muharebe Hasarını Yoksay”, “Maks Karakter İlişkisi”, “İkna / Konuşma Her Zaman Başarılı” seçenekleri eklendi.
2. Geliştirilmiş bazı seçenekler: Özellik ve odak noktaları ve beceri XP seçenekleri artık yoldaşlar için de çalışıyor ve “Infinite Smithy Materials” artık 9999 yerine miktarları 99 olarak
ayarlıyor . 2020.04.02: “Infinite Troops XP”, “Troops XP Multiplier ”Seçenekleri; “Sonsuz Özellik Noktaları” ve “Sonsuz Odak Noktaları” değerleri (999 yerine 99 artık) ve kısayol tuşları değiştirildi.
2020.04.01: “Infinite Smithy Stamina”, “Infinite Smithy Materials”, “Tüm Smithy Parçalarının Kilidini Aç” seçenekleri eklendi.
2020.03.31:
1. “Freeze Daytime” ve “Infinite Renown” ve “Renown Multiplier” seçenekleri eklendi.
2. “Sonsuz Parti Sağlığı” nın arenadaki düşmanlar için çalıştığı ve “One Hit Kill” in arenada da düzgün çalışacağı sorunu düzeltildi.
3. XP seçeneklerinin bazı beceriler için çalışmadığı sorun düzeltildi.
2020.03.30: AVX talimatlarını desteklemeyen bazı sistemler / CPU'lar için uyumluluk güncellemesi.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Öncelikle paylaşım için teşekkürler dostum, ama ben bu oyun da hile kullanılmasına karşıyım, gerçekçiliği ve oyun zevkini kaçırıyor. Üstelik türk yapımı bir oyuna bunu yapmakta yakışmaz bence :)
Bro multiplayerda değil singleda yapılıyor bir sorun olmaz türk oyunu vs ne alaka :D Herkesin kendi zevki ama hile ile oynayınca bir amacı kalmıyor oyunun orası ayrı.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bro multiplayerda değil singleda yapılıyor bir sorun olmaz türk oyunu vs ne alaka :D Herkesin kendi zevki ama hile ile oynayınca bir amacı kalmıyor oyunun orası ayrı.
Dostum ben de biliyorum single da yapıldığını o yüzden diyorum ya zaten bütün zevki ve gerçekçiliği kaçırıyor diye, bu benim tercihim. Ayrıca türk oyunu ne alaka diyosun da bence çok alakası var uzun zamanların en popüler oyunu oldu mount & blade ... Bu yüzden bu başarımızı böyle şeylerle bozmamalıyız ki diğer yabancı oyuncular da hileye alışıp sonra oyundan erken bıkmasınlar. Bu benim düşünce tarzım katılan katılır katılmayan katılmaz. Orası beni pek de ilgilendirmez açıkçası.

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
birazdan denicem teşekkür ederim umarum yeni gelen pach ile uyumludur

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
gelen güncellemelerde çalışıyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...