Seçkin Üye
Razer çok iyi kullanışlı
gece 1 de 107 demişsin şuan 151 olmuş şaka gibi piyasaMSI Clutch GM08 3200DPI (Yazılım ile 4200DPI) 6 Tuş USB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse
İndirime girmiş bence kaçırma
İndirimli fiyatı: 107 tl
Ekli dosyayı görüntüle 63930Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aynen da dün 107 liraydı bende anlamadım.gece 1 de 107 demişsin şuan 151 olmuş şaka gibi piyasa
geceden 1 2 kişi sipariiş verince firma bi yükselişe geçti herhalde. Bende kullandığım corsair harpoon önerecektim indirimden 100 e almıştım geçen hafta baktım 200 olmuş şimdi inriidmli hlai 300 küsür tlydi dalga geçer gibiAynen da dün 107 liraydı bende anlamadım.
kablosu kırılmaz ama sende dikkatlı kullan biraz aldığında masa köşelerine fln gelmediği sürece kolay kolay kırılma olmazKral kablosu sağlam değilmi bozulmaz?
biraz daha bütceyi zorla sağlam al130 tl ye razer mı var aga, duygularıyla oynama elemanın![]()
Bende bunu destekliyorum o yüzden kulaklık beğenemiyorum güzel bir indirim olursa bilinen markalarda ona göre bütçe zorlayacağımbiraz daha bütceyi zorla sağlam al![]()
Ben şuan razer elite kullanıyorum harika bir şey. Daha önce 2.3 adet kullandım hepsi çöp. Razer ele de güzel yatıyorBende bunu destekliyorum o yüzden kulaklık beğenemiyorum güzel bir indirim olursa bilinen markalarda ona göre bütçe zorlayacağım![]()