kendi yapması mantıklı değil daha kötüye gidebilir bir tamirciye uğrasa iyi olurkabloların uçlarını tekrar açıp lehim yapmayı denedinmi ince uçlu lehimle
Dostum port degistirmeyi akıl ettim neye guncelleme yapayım ?dostum günceleme yap teknik bir arızası yoksa yada usb portu değiştir
Portlar calışıyor dostum mouse calışmıyor elektrik giyor ama okumuyor pcEvde farklı bir cihaz ya da usb girişli televizyon var ise dener misin
Lehime gerek yok sağlam bir şekilde bağlılar. Elektrik de geliyor mouseyekabloların uçlarını tekrar açıp lehim yapmayı denedinmi ince uçlu lehimle
1 saattir falan takmadım pc ye birazdan takıp deneyeceğim umarım işe yararDostum bu dediğinin aynısı neredeyse her gün bana da oluyor belki mousem eski diye öyledir bilmiyorum ama biraz bekliyorum çıkarıp sonra takınca düzeliyor direk
Sürücü güncel. Neden herkes farklı port dene demiş onu yapmayı akıl ettim herhalde. Usb girişlerinde sorun yok zaten usb girişleri calışmıyor da demedim mouseye elektrik geliyor ama pc okumuyor dedim. Elektrik geldiğine göre usb girisi calışıyordur dimiMouse sürücü güncelle , usb girişi değiştir (aynı portta örneğin 2.0 girişine takıyorsan 2.0 da sadece mouseu takarak dene ) , usb girişini başka bir cihazla kontrol et , optik sürücü arızasıda olabilir
belki klasik veya saçma gelicek ama mouse takılıyken pc aç kapa yapmayı denedinmi?benim laptoptada aynısı oluyordu mouseyi temizledim düzeldi.
Denedim dostum nafilebenim laptoptada aynısı oluyordu mouseyi temizledim düzeldi.
Post automatically merged:
belki klasik veya saçma gelicek ama mouse takılıyken pc aç kapa yapmayı denedinmi?
Surekli boyle hic bir sekilde algilamiyor mouseyi ama elektrik veriyorValorant yüklü ise bazen vanguard engelleme yapabiliyor güvenli mod da calıstırabilirsen bilgisayarı eğer bi silip yükleyebilirsin ve windows acılmadan önce mi yoksa sonra mı donuyor o kısmı da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?