Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç yıllık mouse? Benimde var şuan kullandığım 6.yılını geçti belki de. Artık ortada bulunan tuşları bazen basıyor bazen basmıyor. Yanlardaki kücük tuşlara atadım ordan kullanıyorum fakat onlarda da çift tıklama sorunu çıkmaya başladı.
Eğer senin mousede eskidiyse ömrü bitmiştir artık veya yeniyse bozulmuştur.
Eğer üstteki arkadaşların dediği gibi yazılımsal değilse, donanımsal olarak şöyle bir şey önerebilirim.
Mouse vidasını sökerek içini açın, genel bi temizlik yapın, internette genel olarak videoları oluyor. Mouse'u tam olarak bilmediğimden fazla bir şey söyleyemiyorum.
mausenin click switchleri zamanla bozulabiliyor muhtemelen senin çift tıklama problemide ondandır yazılımsal olup olmadığını başka pcye takıp deneyebilirsin
kanka eğer makro kullanıyorsan makro yüzünden olabilir ben bi aralar makro kullanıyordum 2-3 saat boyunca açık bırakıyordum sonra kapattığımda mouse 3 lü 3 lü tıklıyordu