Seçkin Üye
bende g300s önerecektim tam kıvamında kesinlikle bunu almalısın
bakdım ama istediğimden daha küçük g300s daha mantıklı gibi,sağolasın yinedeLogitech g102 bakabilirsin. Sade ve hafif. Ele oturuşu gayet iyi
gayet zarif araştırmasını yapayım,sağolasınRampage SMX-R16 ALERIA
buda düşünübilir,tşk ederimSMX-R13 kullanıyorum memnunum. Garantiye gönderdim direkt yenisini sıfır gönderdiler.
g300s kullandım zamanında ve içinde sol tıkı tutan parça plastik olduğu için 6 ay sonra sol tık basmamaya başladı tercih etmeni önermem ama steel series mouselarına bakmanı öneririmbakıyorum hemen tşk.
bütçe orta halli diyelim g300 ideal gibi duruyor,onu araştırıyorum şuanBütçe nedir hocam g102 g300 g502 tavsiyemdir
G102 de iyidir dostum 16000 dpı aralıgında nadir olan mouselerdenbütçe orta halli diyelim g300 ideal gibi duruyor,onu araştırıyorum şuan
bu bilgi iyi oldu eyw sağolasın kardeşimg300s kullandım zamanında ve içinde sol tıkı tutan parça plastik olduğu için 6 ay sonra sol tık basmamaya başladı tercih etmeni önermem ama steel series mouselarına bakmanı öneririm
pek kullanışlı gelmedi bana sağolasın yinede kardeşimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmarka fanboynu degilsen bi bak derim bayağı kaliteli
buda güzelmiş,araştırayım hemen eyw.Corsair Harpoon 6000DPI RGB Optik Oyuncu Mouse
bide buna bak ozaman
buda güzelmiş,araştırayım hemen eyw.