bi baktımda boyut olarak aynı gibi ve oda kablolu sanırımsteelseries rival 600 bakabilirsin gayet iyi
kusura bakma görmedim orayı eğer bütçede sıkıntı yoksa logitech G Pro Wireless gayet iyi ve çoğu pronun kullandığı mousebi baktımda boyut olarak aynı gibi ve oda kablolu sanırım
biliyorum ya aslında almak istedim oda 1 k civarı sanırımkusura bakma görmedim orayı eğer bütçede sıkıntı yoksa logitech G Pro Wireless gayet iyi ve çoğu pronun kullandığı mouse
sende benim gibi dertlisinSırf çok büyük diye G402 yerine G102 aldım.
Al bir tane G102 bak keyfine. Çok şık, rahat, kaba değil...
Yorumlarını okursan anlarsın. Canavar gibi mouse.
kral a9 yazdım samsung telefonlar cıktıHem uygun hem bütün bütçeye göre olan A9 u tavsiye ederim
Oyun için kablosuz mouse fiyatları baya uçuk. Çok fazla seçenek yok aslında. Verimli olması için sağlam marka almak lazım. Benim kuzen G603 kullanıyor gayet memnun.biliyorum ya aslında almak istedim oda 1 k civarı sanırım
Post automatically merged:
sende benim gibi dertlisinmouse yoruyor beni hemde cok. bu arada g102 ye baktım ama kablosuz bisey bakıyorum
aslında pro wirelles cok iyide fiyatı cokOyun için kablosuz mouse fiyatları baya uçuk. Çok fazla seçenek yok aslında. Verimli olması için sağlam marka almak lazım. Benim kuzen G603 kullanıyor gayet memnun.
evet de tek sorun kablolu olmasıSteelseries Rival 105 Gaming Mouse oda güzel mousedur tavsiye ederiim
aslında pro wirelles cok iyide fiyatı cok
baktım fena durmuyor alınabilir tsklerWireless mouse pek önermem uzun kullanımdan sonra arada kopmalara oluyor.
Kablolu mouse arıyorsan glorious model o bakabilirsin hafif ve tasarımı gayet iyi
kabloluda spray atarken bazen kablo bi yerlere takılıyor tilt oluyorum yaKulaklık, klavye falan hadi neyse ama o paraya alınan farenin yaptığı görevi fazlasıyla yapacak daha uygun fiyatlı fareler var.
Kablolu neden istemiyorsun hocam ?
Fareyi cebine koyup evi mi gezdiriyorsun ?![]()
kral G402 kadar buyuk ve agır degilse onerilerinize bakıcam media markt vatan yada teknosadan not ediyorum. hepinize tek tek tesekkur ediyorumuzun süredir steelseries rival 110 kullanıyorum tavsiye ederim