Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni bir mouse alıcam. Bütçem max 350-370. Memnun kaldığınız, hala kullandığınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şuan zaten g300s kullanıyorum. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ancak düğmeleri yanda olan bir mouse çok daha iyi olur.G300S Önerebilirim Güzel Bir Mouse
Look goodokk you need fantceh mouse
rampage serisinden everest modelini kullanmıştım yıllar önce 1 yıl kadar götürdü ama sonra dağılmaya başladı. Bir araştırıcam modellerini. Teşekkür ederim.ucuz ve uzun ömürlü ortalama bir mouse istiyorsan rampage serisinden alabilirsin eğer kaliteli bir mouse tercihinse razer veya steelseries alabilirsin.
Bende tarafımca steelseries yada zowie almayı düşünüyorum.rival 600 veya rival 110
bütçene göre
Güzel hocam, teşekkür ederim yanıtın için.logitech g102 hem fiyatıda bütçenin altında bozulursa aynısından yine alıcam 2 senedir kullanıyorum.
Mouse nin babasi paran varsa rival 600 tek gecerimSteelseries rical 300s kullanıyorum, sen de düşünebilirsin kardeşim
Almayı istediğim ilk mouse tu. Araştırıcam kardeşim teşekkür ederimRazer Deathadder Elite öneririm,kullanmaktayım ve memnunum.
Öneri için teşekkür ederim kardeşim.Rampage SMX R9 var bende gayet kullanışlı
Macroya ihtiyacım yok, kalite arıyorum. Steelseries şuan ilk sırada benim içinde. Teşekkür ederim hocam.Macro falan kulanmam diyorsan stell series kalite o butceye gerek yok dersen logi g 102 prodigy
Büyük ihtimal dediğin gibi yapıcam kardeşim. Tavsiye için teşekkür ederim.ben steelseries rival 650 kullanıyorum çok memnunum
steelseries serilerinden al derim
Şuan zaten g300s kullanıyorumÇoğu kişi g300s beğenmez ama parasına göre çok iyi