he bide gamepower bane yi tercih edeblirsin60-70 TL bandında beni uzun süre götürebilecek oyun için bir mouse önerebilir misiniz?
Güzele benziyor, acaba kullanan var mı bunu nasıl bir ürün?Rampage SMX-R16 ALERIA
Buyur
Kendi Mousem Gayet fiyatına göre güzel yani 1 buçuk sene oldu suan Tavsiyemdir Nasılsa yere fırlatmıyıcaksın değilmiGüzele benziyor, acaba kullanan var mı bunu nasıl bir ürün?
O set hâlinde sanırım, bana sadece mouse lazım.Hiper kratos v20 tavsiye ederim.
Kardeşim o Set adam 60 70 TL demişHiper kratos v20 tavsiye ederim.
Yok yok fırlatmam; fotoğrafları benim de hoşuma gitti, sen de güzel diyorsan bakarım ona.Kendi Mousem Gayet fiyatına göre güzel yani 1 buçuk sene oldu suan Tavsiyemdir Nasılsa yere fırlatmıyıcaksın değilmi![]()
![]()
![]()
dostum nacizane tavsiyemdir aman gamepower bane almarampagenin mouseleri hem sağlam hem de kaliteli reyiz öneririm
Sipariş verirsen en ucuz n11Yok yok fırlatmam; fotoğrafları benim de hoşuma gitti, sen de güzel diyorsan bakarım ona.
Bilindik ve büyük markalardan almak sanki daha akıl kârı olur diye düşünüyorum.dostum nacizane tavsiyemdir aman gamepower bane almadaha bugün zoccostan steelseries aldım kendileri de dedile uzak durun diye gamepowerdan
yani dostum öteki türlü ne marka ürünün arkasında duruyor ne adam gibi bir kalitede bişeyler çıkartıyorlar sacma sapan olmuş ekipman pazarı zaten günlerce araştırma yapmak zorunda kalıyorsunBilindik ve büyük markalardan almak sanki daha akıl kârı olur diye düşünüyorum.
Baktım da bütçemi biraz aşıyor, yine de teşekkür ederim.Rampage SMX-R44 1 ay önce 75 liraydı. Macro var.
everese gaming mause bak güzel ben 4 senedir kullanıyorum hiç bişy olmadı ilk günki gibi çalışıyor60-70 TL bandında beni uzun süre götürebilecek oyun için bir mouse önerebilir misiniz?